Thursday, May 10, 2012

Contest Pemakaian Sebelum dan Selepas As Beauty 2012

Pengumuman Pemenang Contest PSS As Beauty 2012.

Tempat Pertama
(Berjaya mengumpul 923 'like' di Facebook pada tarikh tutup penyertaan 31hb Mac 2012)
NURUL SHAFIQAH BINTI HASHIM
Assalamualaikum & Salam Sejahtera..
Saya baru saje guna As Beauty ini pada pertengahan tahun lalu. Sy tahu pasal As Beauty ini melalui kenalan kakak saya. Muka saya mengalami alahan dek kerana tidak serasi dengan air di tempat saya belajar. Disebabkan itu, saya terpaksa mencuci muka menggunakan air tapisan yang dijual di kedai. Saya juga kurang keyakinan untuk keluar rumah dan berhadaan dengan kawan-kawan dan orang ramai. Setelah saya diperkenalkan dengan produk AS BEAUTY, baru 2 minggu penggunaan sudah nampak kesannya. sedikit demi sedikit, bintik-bintik di muka saya mula hilang. saya lebih yakin untuk keluar rumah sekarang kerana muka saya sudah kembali kepada asal. Saya tidak perlu ragu2 lagi dengan air di kolej kerana produk ini telah menjadikan muka saya kembali seperti asal. Terima kasih AS BEAUTY

Tempat Kedua
(Berjaya mengumpul 803 'like' di Facebook pada tarikh tutup penyertaan 31hb Mac 2012)
Aina Mardiya Bt Mohamad Hasbi
Saya Aina Mardiya sangat berpuas hati menggunakan produk AS Beauty. Dengan usia remaja saya,kulit wajah sering terdedah dengan persekitaran cuaca dan keadaan hormon yang tidak menentu..Saya baru mengguna kan As Beauty 2 bulan..sebelum menggunakan As Beauty.. saya mengalami keadaan kulit wajah yang sangat tidak sekata..kulit kusam, juga parut jerawat..dan lingkaran hitam bawah mata yang agak ketara..selepas mengguna kan As Beauty..kulit wajah saya semakin cerah, lingkaran hitam bawah mata yang semakin hari semakin menghilang..dan keadaan kulit saya menjadi sekata.. garis-garis halus di wajah sudah tiada.. Saya dapat merasakan kulit wajah saya semakin sihat dan bersih.. hari demi hari. Kini tak pakai bedak pun dah ok..kalau saya pakai bedak pun hanya bedak loose..sesuai dengan umur saya. Kini saya berani menyarankan produk AS Beauty kepada teman-teman saya di semenanjung sabah & serawak ......terima kasih AS Beauty kerana mengembalikan keyakinan diri saya.. Aina Mardiya Kamaruddin 


Tempat Ketiga
(Berjaya mengumpul 482 'like' di Facebook pada tarikh tutup penyertaan 31hb Mac 2012)
NOOR FARDIAH BINTI AZHAR
Saya sangat berpuas hati setelah menggunakan produk As Beauty . Kulit wajah saya kini lebih cerah dan lebih berseri . TERIMA KASIH AS BEAUTY . Kawan-kawan sila la like photo saya . Terima kasih ^_^

Pemenang Contest PSS As Beauty 2011.
Saudari Marie Arthur dari Sarawak

2 comments:

Seli said...

salam.
saya pengunjung baru kt sini.

tahniah kpd yg menang. teruja pulak saya nk cube asbeauty ni. muke saye byk jerawat, sedihnye, byk tukar2 produk, yang guna selama ni takde lg yg sesuai.

Alex cox said...

Looking beautiful is the need of each and every person of the world and if you are here for for best beauty product deals, beauty discounts, beauty coupons and much more with great savings, just visit the site dealaboo.com It will provide all the tips and products in very low prices.