Testimoni

Testimoni produk-produk AS Beauty

Peserta-peserta Pertandingan Sebelum dan Selepas AS Beauty 2013

Peserta 1-Mya Evans


Masih ku ingt sj htam stahun lbeh yg lalu dlm hdupku... aku sering dihina, dilemparkan dgn bmcm2 kata yg myakitkan hati oleh p.cik m.cik ku serta org skeliling hanya disebbkan kulit wajahku yg sungguh menjijikkan pada pandangan mata mereka. Sdgkan mereka tak pernah tau, tak pernah selidik apa punca wajahku jd bgtu truk shngga adakalanya jerawat bnanah timbul di muka ku. Sbnarnya, aku mgalami masalah resdung yg mberi ksan pada wjahku bila tsilap mkn. Pelbgai usaha aku tlah lakukan tmsuk lah pergi ke pusat rwatan kcntikan untk buat facial muka. Tp hasilnya, muka aku mjdi truk. Shnggakan bila pegi ke sek kwn2 tgur `e, kenapa merah2 muka? E, kenapa jerawat mken byk? E, awk picit ke?`. Sana sni kritikan aku dgar. Aku tpksa pekakkan telinga sdgkan hati hanya tuhan yg tau sakitnya, peritnya. Mash segar lg diingatanku sewaktu raya tahun 2012 yg lalu. Pada pg raya, memg mjdi kbiasaan keluarga bsarku untk mgambil gmbr stiap ahli keluarga. Slpas tu, p.cik aku akan transferkan gmbr di kaca tv untk tatapan smua keluarga bsarkan. Yang malang sngt bg aku, bila gmbr aku di zoomkan shgga menampakkan jerawatku yg bnanah, serta penuh 1 muka dan dijadikan bhan gelak ketawa. `eh angah, muka kau menggerutu mcm tar. Hahaha` . Tu lah antara dialog yg pleng myakitkan hatiku. Kdg2 aku smpai malu nk keluar bilik, keluar rumah. Bkn apa, tkot diejek. Namun, sgala2nya brubh. 1 hari aku diperknalkn oleh m.ck ku sndri tntg as beauty. Aku search di fb. Akhrnya ku jumpa. Ingt lg, kali ptama aku odr trial set dgn kak dayana. Alhamdulillah, 3hari pkai, kwan ckp muka bseri even jrawat tetap ada. Hari dmi hari blalu. Kulitku btmbh baik. Btambh cntik. Shngga ramai kwan2ku , p.cik dan m.cik ku memuji. Syukur alhamdulillah aku dipertmukan dpn As Beauty. As Beauty memg x pernah aku lupakan.

Peserta 2-Mastura Maznor 


Dulu kulit kusam n tona tidak sekata... Pelbagai kosmetik telah kucuba... Akhirnya pertemuan dengan dengan As Beauty merubah segalanya... Syukur allhamdulillah... Ramai rakan tegur perubahan kulit saya... Suami pn tidak kurang juga, asyik memuji je, kulit dh bersih... Xperlu foundation yg tebal2 or bedak yg tebal utk menutupi kulit yg cela... Semuanya jimat dengan As Beauty, terima kasih As beauty...

Peserta 3-Kartini A Rahman 


Sebelum menggunakan As Beauty, saya sering tepek foundation dan bedak tebal tebal. Setiap 2 jam saya akan pergi toilet (jika keluar jalan) untuk touch up muka saya.

Tapi selepas 3 bulan menggunakan As Beauty, saya rasa yakin untuk keluar tanpa ada bedak asas pun dalam beg tangan saya! Rasa segar sentiasaa walau kepenatan lepas habis kelas di universiti!

Peserta 4-Ahmad Asyraf


Saya seorang kontraktor. Kerja saya perlu berhadapan dgn panas terik setiap hari. Sebelum saya mula gunakan Krim Siang As Beauty sewaktu bekerja, kulit saya terbakar dan menjadi hitam berkilat. Saya malu nak berhadapan dgn client dan juga org ramai. Sekarang saya dah jumpa penyelesaian untuk kulit saya. Selepas saya menggunakan set As beauty facial treatment 3 in 1 kulit saya kembali cerah dan sihat. Saya tak malu lagi berhadapan dgn client malah saya lebih yakin lagi untuk berhadapan dgn mereka. Saya ingin syorkan kepada lelaki macho yg ingin kulit mantain walau berjemur, cubalah set facial treatment 3 in 1 As Beauty. Anda mmg tidak akan pernah menafikan keberkesanannya. Terima kasih As Beauty kerana mengembalikan semangat saya. As beauty the best!

Peserta 5-Josephine ak Nagai


Saya berusia 48 tahun. Mula menggunakan As Beauty pada Mac 2012 hingga hari ini. Sy mempunyai wajah yang kusam dan masalah jeragat yang serius. Pd mulanya pernah menggunakan produk antarabangsa yg mahal dan membuat rawatan wajah di pusat kecantikan tetapi gagal mendatangkan hasil. Setelah menemui As beauty dan bermula dengan trial pack dan pd minggu ke 3 sy telah mendapat hasil yang memuaskan. Rasa bersyukur sy tak terhingga pada ASB kerana telah memberi satu Keajaiban. Thanks As Beauty. 

Peserta 6-Dina Tajudin 


Dulu kulit wajah saya kusam tidak berseri dan penuh dengan parut chiken pox.saya telah mencuba pelbagai produk untuk menghilang kesan parut di muka saya tapi masih tiada perubahan.tapi bila adik ipar saya telah memperkenalkan produk As Beauty kepada saya dan saya telah mencubanya,selepas 2 minggu saya nampak perubahan di wajah saya kulit saya tidak kusam lagi dan parut chiken pox saya makin pudar dan kini tiada lagi parut chiken pox di wajah saya.

Peserta 7-Nid Nad


Mula guna as beauty masa zaman diploma tahun 2011, masa zaman2 baru nk pndai jaga muka. dulu2 muka gelap, kusam n kulit xsekata pastu jerawat2 halus mmg byk. lepastu suka mekap tebal2 konon2 biar xperasan, tp lepas guna asbeauty, bkn sy je, rmai yg perasan perubahan. sejak tu loyal dgn as beauty smpai skrg. klua skrg xde bedak xde foundation, pakai krim siang, calit liptint sikit-jalan. jimat kos kosmetik gua. hikhik. lepas sorang2 kena hasut suh try, family dr ayah atok nenek kakak adik smua pakai, xcukup ngan tu, kwn2 dari diploma uitm n skg ke degree unikl pn cuba, lps sorang2 minat nk cuba sbb tgk perubahan yg superb. (nmpk x permainan kt situ, klu xnmpk kesan xde ler ramai2 nk cuba ye dak?)n ramai jugak yg ckp xpnh jumpa produk yg gila best kesan dia mcm ni, 2 minggu je, 2 minggu je dh nmpk muka artis korea kat cermin, yg ala ala baby face gitu (tp yg ni natural tau, xpyh surgery ). hehe. semoga asbeauty terus sukses, n pengguna smua, spread the love! jgn cntik sorang2 je okies! btw gdluck to all contestant!! ^^,)

Peserta 8-Suhairah Jani


Kebanyakkan org suka sesuatu yg cantik2..
Walaupun bukan kesemuanya tp ungkapan tu membuat aku mudah merasa rendah diri, tidak yakin bila berhadapan dgn org lain serta mudah tersentuh emosi..
Ini semua gara-gara kulit wajah yang bermasalah..
Kulit berminyak, berjerawat, tona tidak sekata serta pori2 yg besar..
Namun, kini tidak lagi...
Semuanya atas pertolongan AS Beauty yg diperkenalkan oleh adik saudara..
Sehingga kini aku setia menggunakannya dan terus setia selama2nya..
Terima kasih AS Beauty..

Peserta 9 - Liyana Nabila 


Saya mula menggunakan AS BEAUTY setelah diperkenalkan oleh anak yg mmg menjual produk ini.. Pada mulanya rasa sedikit was2.. Tetapi setelah menggunakannya Alhamdulillah kulit yang dulunya kusam,berjeragat dan sedikit gelap kini lebih berseri.. Saya dah tak perlu lagi berfoundation atau berbedak utk keluar rumah hanya calit sedikit lipstick dan keluar.. Jimat masa,harganya pun sgt berbaloi dgn kesan yg sy peroleh.. TQ AS BEAUTY
 

Peserta 10 - Nurul Ain Stuff


Dulu kulit muka saya ,berjeragat,parut jerawat,kusam dan tona kulit tidak sekata .Pakai foundation dan bedak tebal pun masih boleh nampak jeragat dan bekas hitam pada kulit wajah. Kulit muka saya juga berminyak terutama di bahagian T muka.Pelbagai produk saya gunakan tapi masih teruk dan saya malu untuk pergi ke majlis2 keramaian..Tp,setelah menggunakan produk As Beauty,Alhamdulillah...dalam masa 2 minggu kulit muka saya jadi bersih,sihat dan berseri...terima kasih As Beauty.

Peserta 11 - Nadiah Yusof 



Saya bukanlah mempunyai masalah jerawat kronik, tp kulit yg gelap dan kusam disebabkan oleh penggunaan pelbagai jenis produk kecantikan. Sungguh saya tak sangka selepas penggunaan produk As Beauty kulit lebih halus dan tona juga sekata. Liang roma juga semakin mengecil. Paling penting tiada masalah gelap di bawah mata. Saya juga semakin teruja dgn produk As Beauty ni sebb dah ada Foundation dan juga Bedak padat !! Bos pun dah perasan yg kulit saya nmpak segar sentiasa. Sememangnya As Beauty Memelihara Anugerah Illahi.
 

Peserta 12 - Mohamad Rizal

 
Saya mula pakai asbeauty pada awal tahun 2013.isteri saya yg memperkenalkan pada saya.pada awal penggunaan pipi saya kemerahan dan pedih tapi isteri saya byk bg galakkan suruh teruskan penggunaan.setelah sebulan penggunaan as beauty saya lihat muka saya jadi putih,parut pun hilang,jerawat pun dh tiada.saya rasa sgt teruja dan seronok.skrg saya dh menggunakan as beauty sampai ke hari ini.dimana saja pergi mesti saya akan bwk set as beauty.terima kasih as beauty dan isteri kerana memperkenalkan as beauty pd saya.

Peserta 13 - Faezah Ridzuan 


Saya mula mengenali produk as beauty setelah bertukar ke Sekolah Kebangsaan Haji Abdul Rahman, Tokai pada tahun 2012..masuk jer ke SKHAR semua cikgu-cikgu perempuannya cantik2 n putih gebu belaka..kebetulan pd ms itu Puan Asmak Md Noor masih berkhidmat sebagai Penolong Kanan Ko-Kurikulum..sy bjumpa dgn Puan Asmak dan beliau menasihatkan sy agar mencuba set percubaan as beauty terlebih dahulu dan sekiranya sesuai barulah teruskan pemakaian dgn set 3 in 1 as beauty..setelah sebulan lebih menggunakan produk ini ternyata berkesan mengubah penampilan saya. Saya berasa lebih yakin dan gembira dgn penampilan sy sekarang dan insyaallah akn terus menyokong produk as beauty.

Peserta 14 - Nieta Chem


Terima kasih sangatII AsBeauty !! Dulu saya atlet sukan , kulit muka mmg terbakar teruk + pulak dengan jerawat mmg penuh muka . Selepas jumpa AsBeauty , kulit muka saya berubah , semakin cerah , dan jerawat pon xda dah sekarang !! Kalau nak bg org percaya mmg susah kan , tapi hanya orang yang kenal saya mmg terkejut dengan perubahan muka saya sekarang ni !! Saya xharapkan kemenangan contest 2014 ni pon tapi just nak share perubahan muka saya sekarang !! AsBeauty mmg terbaikk !!
 

Peserta 15 - Ct Azuaida


Inilah gambar saya sebelum menggunakan As Beauty dan selepas menggunakannya.....
Akibat hormon yang tidak stabil dan kurang tidur...muka saya mengalami jerawat yang sangat teruk.Saya mengambil inisiatif dengan mencuba As Beauty...Alhamdulillah setelah 2minggu,dah nampak kesannya dan sebulan selepas itu kulit saya dah pun bersih dan licin.Tidak dinafikan sebagai wanita apabila sampai masa datang bulan maka jerawat dalam satu dua biji pun muncul tapi saya yakin dan tak risau sebab adanya As Beauty...yang sememangnya berkesan.

Peserta 16 - Fauziah mat yusop


Sebelum ini kulit saya tak bermasalah, tetapi selepas melahirkan anak sy yg ke-4, kulit saya menjadi sensitif & gatal. Selepas berjumpa pakar sampai (3 klinik pakar yg berlainan ye), masih lagi tak boleh baik, beribu habis duit disebabkan muka ni. Kemudian saya pun cuba bermacam produk di pasaran samaada farmasi/online/kedai kosmetik semuanya sy cuba utk mengatasai masalah kulis sy, tetapi sy kecewa, lain pulak yg jadi jerawat pulak yg muncul diikuti kulit kering, mengelupas sehingga meninggalkan parut, akhirnya teman opis sy (pengguna setia as beauty) cadangkan utk cuba produk ini mula2 sy rasa ragu2 dan takut tapi sy tekad utk mencubanya pd nov 2013.

Wow rasa menakjubkan mcm tak percaya 1st day guna sabun muka rasa kulit bersih, lembab dan yang best tak pedih. bila apply krim mlm pula tak rasa gatal atau miang spt yg kwn sy ckpkan. krim siang pula sgt best sebab ianya tidak mengeringkan kuit saya dan terasa lembab je. Bulan pertama dan kedua sy mengalami pengelupasan kulit sikit demi sedikit tetapi tidak lah teruk seperti produk lain yg sy pernah cuba.

Alhamdulillah selepas 4 bulan sy rasa kulit sy bertambah sihat dan jerawat segan nak timbul dan sy rasa yakin sekarang bila berdepan dgn org, walaupun kulit sy masih dlm proses rawatan lagi! Mmg benar kata pengguna yang lain, asb bertindak secara perlahan dan berkesan, cuma kita kena sabar dan istqamah utk menunggu resultnya, InsyaAllah confirm blh pulih.

Peserta 17 - Ummu Noor Atikah Hashim 


Saya telah menggunakan produk AS Beauty selama hampir 4 bulan. 
Masalah sebelum menggunakan As Beauty : 
1. Jerawat teruk 2. Kulit kusam dan gelap 3. Parut-parut hitam akibat jerawat 4. Pori-pori besar
5. Blackhead 6. Whitehead
Setelah menggunakan As Beauty:
1. Jerawat dah reti segan nk tumbuh kat muka ni 2. Wajah nampak cerah 3. Bekas jerawat & parut hitam beransur hilang 4. Lubang pori-pori semakin mengecil 5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut 6. Blackhead & Whitehead hampir tiada.

Peserta 18 - Nik Nor Syafirah


Saya memang mempunyai masalah muka sejak sekolah menengah lagi. Sudah bermacam-macam jenis produk kecantikan, ubat-ubatan yang telah saya gunakan, tapi semuanya menjadi hanya untuk sementara, sampai jemu untuk mencuba merawat masalah saya ini 
Suatu hari, salah seorang sepupu saya mengesyorkan untuk menggunakan set percubaan As Beauty, pada mulanya saya ragu-ragukerana sudah pasrah. Tetapi selepas saya bertanya kepada admin dan saya mencuba bermula Disember 2012 dan terus menggunakan produk ini sampai sekarang, alhamdulillah dengan izinNya kulit muka saya tiada lagi jerawat yang sampai membengkak di pipi, mulut saya suatu ketika dahulu 
Saya juga berasa lebih berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang di sekeliling dan juga tanpa alat solek untuk kulit muka saya.
Terima kasih Ya Allah, kepada sepupu saya dan juga produk As Beauty.

Peserta 19 - Ct Khadijah


saya mula mengetahui produk as beauty memberi kesan yg positif semasa sy berjumpa dgn rakan lama kolej sy..kerana semasa kawan sy di kolej dlu muka nya agak gelap dan kini menjadi cerah.. mulai saat itu sy nekad ingin mencuba produk "As beauty"

Muka sy sering menjadi bahan ejekan rakan-rakan saya dari sekolah rendah sehingga rakan kolej(21 tahun). Mereka memberi bermacam-macam gelaran kerana muka sy terlalu gelap dan kdg2 sy rasa sperti dipinggirkan. Apabila sy menyertai aktiviti di kalangan masyarakat sy berasa sgt malu kerana mereka sering memanggil sy dgn gelaran "dayang senandung".
Sebelum sy menggunakan produk as beauty sy tlh mncuba pelbagai jenis produk muka termasuklh "ibu putih". Walaupun harganya agak mahal tp sy tetap ingin membeli kerana mahukan perubahan muka sy menjadi cerah .. Dalam jangka masa 2 bulan sy mnggunakan "ibu putih" masih tiada sebarang perubahan dan mulai saat itu sy mengetahui & terus mncari produk as beauty di facebook.
Sy mula menggunakan As beauty pada penghujung bln 12/2013. Pada mula sy hanya mencuba set percubaan sahaja. selepas 1 mggu kulit muka sy mengelupas dan ketika sy memakai krim malam muka sy sgt pedih. Mengelupas makin berkurang slepas 2-3 minggu sy menggunakannya dan ketika itu sy nampak perubahan pd muka sy dan sy terus order set besar walaupun trial set x habis lg. Muka sy nampak perubahan yg sgt ketara slepas hampir 2 bulan sy menggunakan produk "As beauty". Keluarga sy sgt terkejut dgn perubahan muka sy kerana kulit sy menjadi putih brbanding dulu. kini sy lebih yakin untuk bergaul dgn masyarakat kerana dgn wajah sy yg sekarang. sekarang keluarga, rakan sekerja, anak murid sy dan termasuk rakan sekolah rendah yg sering menghina muka sy dulu juga kini memuji muka sy dan bertanya produk apa yg sy gunakan. Dulu sy menggunakan bedak compact setebal yg mungkin kini sy hanya menggunakan bedak serbuk sahaja..sy rasa bersyukur dgn perubahan muka sy. kini sy juga menjual produk "As beauty' dan testimoni adalah muka sy sendiri dan sekarang kakak,sepupu, rakan-rakan, adik & kakak ipar sy sedang menggunakan produk "As beauty" slepas mereka melihat kulit sy menjadi semakin cerah. sy mempromosikan produk ini di "Facebook" & di tmpt kerja kerana sy dah dapat kesan positif yg sangat memuaskan jadi sy juga ingin wanita lain cantik seperti sy yang sekarang.. Lastly, produk " AS BEAUTY MEMANG TERBAIK" ^-^

Peserta 20 - NorDahliah Binti Nazri 



Dulu kulit muka kusam serta kering.Bermacam-macam produk saya cuba namun hasilnya tetap sama, malah kulit muke teruk mengelupas.Hinggalah ada kawan yang memperkanal dengan produk As Beauty.Semudah ABC,sabun pencuci, krim siang dan juga krim malam.Sangat mudah bagi saya.Setelah menggunakan 2 mggu ke 4 minggu kesannya sudah nampak.Pada mulanya saya tak menyedarinya, tetap selepas ramai kawan2 yang menegur wajah saya yang sudah berubah menjadi semakin cerah.Suami pun tegur kulit makin halus dan cerah serta kelihatan segar.Tak perlu menahan muka dari mengelupas.Saya gunakan tanpa ragu-ragu kerana As Beauty selamat digunakan dan telah disahkan kehalalannya. Tak perlu guna camera 360 lagi dah sekarang..senyummmm



Set 3 in 1




















Foundation



Bedak Padat







Peserta-peserta Pertandingan Sebelum dan Selepas AS Beauty 2013

Peserta 1


Saya mengalami masalah kulit berjerawat sejak 10tahun lepas. telah mencuba pelbagai jenis produk, tapi tiada yg berkesan. masalah menjadi semakin teruk apabila saya mengandung. saya mencuba As Beauty ketika kandungan berusia 7 bulan. Alhamdulillah. selepas 2 minggu penggunaan telah mendapat hasil yg memberangsangkan. As Beauty bukan saja membantu menyelesaikan masalah saya. tetapi juga selamat utk kandungan saya. terima kasih As Beauty..

Peserta 2


Saya mula menggunakan AS BEAUTY sejak awal 2012 lagi. Pada mulanya kulit saya sangat kusam dan gelap. Tambah pula dengan tona kulit yg tak sekata. Malu sgt kalau nk keluar rumah. Pergi kedai pun kene make up. Tapi lepas adik kenalkan AS BEAUTY pada saya, mcm semuanya berubah. 2 minggu dh rasa perubahan, kulit makin cerah, ramaimyg tegur.lepas pakai asb mmg dh xberbedak, xpakai foundation pun.. dh setahun jugak xbli tu semua. Keyakinan pun mmg bertambah2 la kan. Hehe thanks AS BEAUTY. Dan saya terus jadi dealer, dan alhamdulillah saya dh tarik ramai kawan2 utk cantik sama2 dgn saya.Apepun AS BEAUTY mmg the best!

Peserta 3


Dulu kulit muka sya penuh jerawat,jeragat,parut jerawat dan mcm2 lagi. Pakai foundation dan bedak tebal pun masih boleh nampak jerawat dan bekas hitam pada kulit wajah. Pelbagai produk sya gunakan tapi masih teruk dan saya malu untuk bertemu kawan2..Tp,setelah menggunakan produk As Beauty,Alhamdulillah...dalam masa 3bulan..kulit muka sya jdi bersih,sihat dan berseri...terima kasih As Beauty...... ♥♥♥


Peserta 4


Saya NURUL IZZATI BT TALIB / 013.579.8094 sangat berpuas hati menggunakan produk AS Beauty'A Simple Beauty' Rawatan Wajah. Melihat pada keadaan kulit wajah saya sebelum nie,memang sangat bermasalah. JERAWAT penuh satu muka. JERAWAT NANAH,JERAWAT BATU,JERAWAT PASIR silih tumbuh berganti. Keyakinan saya makin pudar. Saya mula berminat mencuba AS BEAUTY bila terlihat di internet dan testimoni2 AS BEAUTY yg sudah berjaya. Pada mulanya takut juga nak mencuba,tapi saya beranikan diri. Pada awal penggunaan AS Beauty, risau juga sebab jerawat di wajah saya keluar bertambah banyak. Tapi saya tetap teruskan. Kemudian tak lama selepas itu alhamdulillah jerawat dah mula berkurangan cuma naik bila masa datang bulan sahaja. Di samping itu saya berpantang makan,makanan berminyak,makanan laut semua tak makan. Saya lebih kan dalam menu harian, ambil sayur-sayuran dan buah-buahan jer. Saya ikut juga nasihat doktor dan amalkan sekejap antibiotik(mencuci darah) yang disarankan doktor. Syukur Alhamdulillah kini dah 2 BULAN PENGGUNAAN PRODUK AS BEAUTY, keyakinan saya kian bertambah. Saya lebih yakin dengan penampilan sederhana saya. Walaupun keadaan tidak lah sepenuhnya sempurna. Kulit wajah saya masih dalam proses rawatan. Masalah parut-parut degil masih ada,dan saya tahu ia memang makan masa untuk sembuh. Saya dapat rasakan kini, kulit wajah saya semakin hari,semakin sihat dan bersih bersama produk AS BEAUTY. Melihat pada perubahan ini, sebenarnya penggunaan AS Beauty Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum & 3W Clinic Loose Powder,sememangnya banyak membantu sepanjang proses rawatan. Ia memang gabungan yang serasi bersama AS Beauty 3in1 Set. ANDA DILUAR SANA BILA LAGI ??? .. YAKIN & JANGAN RAGU..ANDA PASTI TIDAK MENAFIKAN KEBERKESANANNYA~ LIKE !!! SAYA ~ NURUL IZZATI BT TALIB ~ DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013' Nuyu Yuyu Nurul Izzati

Peserta 5



Saya NOOR FAEZAH MOHD RIDZA (eyza) hp: 0143640063 first sekali za memang bersyukur sgt pd Ilahi,,krn dlm 1tahun mengalami masalah jerwat yg teruk nak kata jerawat batu tak juga,jerawat nanah mybe smp jumpa doc kulit pn xtau jrwt apa,,bengkak semacam tumbuh nya xpnh surut tapi makin bertambah. Pada mase tu doctor hanya beri ubt antibiotik utk cuci darah,tapi za masih risau,..sampailah za dpt petunjuk dlm FB melihat tesmoni2 asb kak DiyAna MA then za try call tanya..betul ker boleh hilang. Setelah dapat keterangan dari kak ana,za cuba beli SET TRIAL. Bagi za xda la mahal mana coz penah pakai lagi mahal sampai rm280 pun ada (tp xda kesan positif jerawat stil same,.)So bila dpt je set asb trial za tak terus pkai,stil was ² takut kesan sampingan ngeri..mcm produk ² lain,. 1 bulan simpan trial asb..last ² za msg kak ana, bagi tahu yang za kurang yakin..sebab penah ada pengalaman ngeri dgn produk dlu..smp jd teruk jerawat..setelah yakin dan phm cara pkai yg betul za mulakan dengan selawat 3x baru cuci muka,pkai krim mlm,.dan siang mse pergi kerja..sgt puas ati,,coz jerawat makin surut..kulit kusam berminyak menjadi putih kurang minyak..(Seri glow gitu) dlm tempoh raatan za memang tak pakai apa ² produk/bedak ² .Z a bia kan muka za 100% dgn asb sahaja..Sambil makan ubt antibiotik doctor bagi..Alhamdulillah dengan izin اَللّهُ s.w.t kulit za menjadi makin bersih..ramai yg tegur 'eh igt siapa ko eyza..len kulit jerawat da xda..pkai apa?' Hehe..tp za masih dalam rawatan (3bln baru) so za mmg xpromo asb kat kwn ² sebab nak betul ² bersih baru za promo,.smp kini 1tahun bersama asb jerawat hilang cuma parut lama ambik mase kot utk pudar,,tp skrg dah pakai bedak loose 3W Clinic,so makin glow bila snap pic n za da berani promo pd kwn ² krn za sendiri ada pengalaman tentang jerawat paham persaan malu berhadapan dengan orang..walaupun ambil masa yg lama tp alhamdulillah,,AMAT PUAS HATI so jika anda semua ingin nampak perbezaan za blh LIKE NOOR FAEZAH MOHD RIDZA :) di ' AS BEAUTY CONTEST 2013' insyaallah setiap masalah kulit ada penyelesaian nya dgn cara yg betul anda akan dpt kulit yg bebas dr mslh jrwt/jrgat/parut/kusam..berminat blh pm za :)

Peserta 6


Saya SITI RAHMAH MANSOR. Sy start pakai asb awal thn ni. kakak sedara memperkenalkan cz dia dan kuarganya pengguna tegar asb. pd awl guna asb, pipi sy merah sket tp xde masalah kt sy sbb dh biasa. Pd sy ms tu sama mcm set pencuci muka jenama lain. tp nk dijadikan cerita pd 28/2/2013 muka sy kena minyak panas. (seperti dlm pic) muka sy habis melecur dan gelembong2 air mula naik. perit dan pedih sgt2. pd mlm kejadian tu sy try cuci muka guna asb dan pakai krim mlm. alhamdulillah kurang sikit rs pedih. pagi besok sy cuci muka mcm biasa alhamdulillah kesan2 melecur mula tertanggal sikit demi sedikit. dlm ms tempoh seminggu semua kesan melecur dan gelembong air hilang. yg tinggal tanda hitam shj tp tanda itu jg makin hilang skit2. dan kini ramai jg xpercaya kesan melecur tu hilang secara mendadak. dan kini sy hg telah memperkenalkan pd kawan2 saya dgn menunjukkan pic sy dr muka yg teruk hingga jd seperti sediakala. alhamdullillah dan terima kasih asbeauty

Peserta 7


~Ini adalah kerana saya gemar melakukan aktiviti 2 luar seperti memancing. Saya kerja sbg Pembantu Pengurusan Murid di sebuah sklh di Perak. Di tempat kerja juga saya selalu terdedah dgn matahari cth bila ada aktiviti padang dsbg.


~masalah Ini makin teruk apabila saya melahirkan anak sulung saya..kulit menjadi semakin kering, Tidak bermaya, masalah2 Di atas semakin teruk..pelbagai produk telah saya Cuba...namun Tidak berhasil..malah makin teruk...sehinggakan suami saya sendiri menegur muka saya makin teruk "lebam Di bawah Mata ayg teruk betul"..saya merasa sgt sedih...

~ saya bercerita akn hal ini kepada sepupu saya...dia terus memperkenalkan AS BEAUTY 3 in 1 kpd saya.

~2minggu saya mememakai as beauty sudah nmpk hasilnya..kulit saya terasa lebih segar, bintik 2 hitam mulai hilang, parut 2 jerawat juga hilang, yg paling mengkagumkan lingkaran hitam d bawah Mata juga mulai hilang..

~ sekarang..sudah 7bulan saya memakai produk as beauty 3 in 1..inilah hasil nya ngn produk yg sgt hebat!!sekarang tibalah masa utk saya berkongsi dgn anda semua!ini lah dia PRODUK YG SGT HEBAT! "AS BEAUTY 3 IN 1"

~Sekarang saya merasa lebih yakin..nk melakukan aktiviti luar pn dh xtakut..cz saya dh ade AS BEAUTY..suami saya pn sudah memuji "ayg makin cantik skrg...dh xde lingkaran hitam bwh Mata!".

~ so ape tunggu lagi jom bertukar kepada AS BEAUTY...insyallah anda kan tersenyum sendiri melihat perubahan nya nnt... :-)

~ sekiranya anda BERMINAT PM / SMS SAYA ~~0174611319 INA...jgn segan 2..insyallah saya sentiasa akn berkongsi pengalaman bersama anda semua...

~♥♥PENGALAMAN IKLHAS DARI SAYA AZALINA MOHAMED ADAM, KAMPAR, PERAK♥♥~


Peserta 8



Nama : Nor Azizah bt Abd Aziz (fb - 'Gja Abd Aziz' )
Produk : Set 3 in 1 Facial Treatment

Sebelum ini kulit gja kusam, gelap, tona kulit tidak sekata, terdapat whitehead dan blackhead di sekitar hidung dan lingkaran hitam bawah mata yang ketara. Setiap kali nak keluar kemana-mana walaupun cuma ke kedai runcit gja mesti pakai bedak sebab rasa kurang yakin. Setiap kali keluar jalan-jalan dan pergi kerja WAJIB pakai toner, pelembap, BB cream, dan bedak supaya Gja rasa yakin nak berhadapan dengan orang.

Gja berkenalan dengan AS BEAUTY melalui page ini setelah melihat testimoni yang dipaparkan. Gja beranikan diri mencuba Set 3 in 1 Facial Treatment (Trial Set) dan mula pakai pada 8 November 2012. Masa mula-mula tu Gja tahan je tak pakai segala macam produk kosmetik bila nak keluar. Cuma pakai krim siang dan bedak. 2 3 hari pakai krim malam mula rasa gatal-gatal dan ada sedikit pengelupasan kecil yang tak nampak sangat dan tak menyakitkan. Gja tetap teruskan pakai krim siang dan malam serta cuci muka dengan sabun. Alhamdulillah setelah 4 bulan setia dengan AS BEAUTY, memang ketara perubahan pada wajah Gja. Kawan-kawan ada yang tegur kata muka nampak berseri. Sekarang ni emak, adik dan kawan-kawan pun dah pakai AS BEAUTY. Terima kasih AS BEAUTY!

Peserta 9


Name : Ili Diana Balqis binti Anuar.
Age : 21 years old
Before using As Beauty, I'm having acne scars problem which make my skin looks dull. But, when I started using this lovely As Beauty, it change my skin into brighter, glowing, and even reducing my scars just in a week! Now I've found the right product for me and I'm sure, this product could change anyone's life, no matter how serious your skin problem is.

Peserta 10


Assalamualaikum kepada rakan2 muka buku :-
Saya sbg pengguna tegar n sbg dealer as beauty, ingin kongsikan testimoni saya dengan kawan2 semua. Sblm ni sya dh tahu lama produk ni di pasaran, cuma nk mencubanya makan masa, yg mana sya terpaksa fikir, jika produk ni tidak sesuai dgn muka sya. Tapi bila sya ingin mencuba & telah mencuba, ternyata produk ini amat memuaskan hati saya kerana slps menggunakannya kulit sya drpd kusam telah berseri2, lembab, cerah,gebu,di samping suami pun puji n support sya dr blkg tuk terus menggunakan produk ini.1 minggu menggunakan produk ini mmg dh nmpk perubahan, kawan2 di tempat keje pun nmpk perubahan yang ketara.sya mengaku sblm guna produk ni dh mcm2 sya guna, semua tdk berhasil, sehinggalah sya diperkenalkn dgn produk ASBEAUTY, yang paling sya suka n sgt2 jatuh cinta dgn produk ni krn suami pun selalu puji dgn kulit muka sya..kepada rakan2 yang mencuba produk in, sya jamin semua berpuas hati..all the best for ASBEAUTY..KERANA ASBEAUTY PENAMPILAN KU BERUBAH :-)

Peserta 11


Assalammualaikum Semua dan juga pengguna As beauty.:) 
Nak kongsi dengan anda semua.5 bulan yang lepas pipi saya keluar banyak jerawat secara tiba2,hati rasa risau sangat,fikir2 dapat ke hilang semua jerawat2 ni.Mujur saya bertemu dgn As beauty,yang telah di recommend kan oleh kak shila & kak nor.

Mula2 pakai tu,dah terus tertarik dengan bau nya cream siang & malam,dan 2 minggu awal tu,minyak2 akan keluar di bahagian bermasalah,selepas 1 bulan,alhamdulillah jerawat semakin pulih,yang sukanya kulit pun semakin cerah & TIDAK PERLU MENGGUNAKAN APA2 CREAM SEPERTI FOUNDATION/BB CREAM/COMPACT POWDER,hanya CREAM AS BEAUTY sahaja.

Attention:Gambar ini tidak di edit.:) Thank you As Beauty!!!!



Peserta 12







TERIMA KASIH AS BEAUTY... TAK MAMPU DI UCAPKAN DENGAN KATA2.....HADIRMU MEMBERI SINAR BARU DALAM HIDUPKU....PIPIKU KINI SEMAKIN LEMBUT DAN BERSERI.... KERANAMU AKU LEBIH YAKIN UNTUK MENGHADAPI HIDUPKU....NYATA AS BEAUTY BERKESAN......RAMAI TEMAN2 YANG MEMUJI DAN BERTANYAKANNYA.... SESIAPA YANG MENCUBANYA TIDAK AKAN MERASA RUGI.....SEBALIKNYA AKAN BERBANGGA DENGAN KEMULUSAN BAK SUTERA PENANGAN AS BEAUY...TERIMA KASIH AS BEAUTY....


Peserta 13

Asalamuailaikum & salam sejhtera kepada smua pengguna serta bakal pengguna Asbeauty :)
sy ct amirah dari sabah. 
sy menggunakan asbeauty setelah dkenalkan oleh family sy.. sy wakil bagi family sy yg mengunakan asbeauty... :). sebelum menggunakan asbeauty wajah sy sgt2 tidak bermaya walau menggunakan makeup or bedak stebal opera cina heheh tp setelah menggunakan asbeauty wajah sy sgt2 cerah dan bermaya samada memakai bedak atau tidak..dan tanpa disedari PEMANIS semulajadi tu makin terserlah. ramai org menyedari kehadiran sy selepas menggunakan AS BEAUTY. saya sgt2 percaya dgn AS BEAUTY dan SETIA SELAMANYA.. TERIMA KASIH AS BEAUTY.. keceriaan, kecantikan dan senyuman sy lebih terserlah. 
~#no editing anymore... :)

Peserta 14



Saya AZZENUR RAUDHAH : Sebelum ini, kulit saya mengalami masalah jerawat,kulit berminyak,pori terbuka dan masalah resdung. Bermacam-macam produk telah saya cuba. Pantang ada iklan di tv dan majalah tentang produk penjagaan kulit. Tetapi hasil nya amat mengecewakan saya. Ketika itu, saya berasa malu dan tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana masalah kulit saya yang tidak cantik. Saya terpaksa menggunakan foundation dan bedak yang tebal untuk menutupi kesan jerawat di wajah saya. Tetapi sampai bila saya mahu menutup masalah kulit saya ini dengan makeup yang tebal? Sehinggalah pada bulan Disember 2012, saya dipertemukan dengan produk rawatan AS Beauty oleh kak Diyana Mohd Arifin. Pada permulaan, saya agak ragu-ragu juga, takut hasilnya tetap sama seperti produk-produk yang saya telah guna sebelum ini. Alhamdulillah, dalam tempoh 14 hari, masalah kulit saya beransur-ansur pulih dari masalah jerawat dan kulit berminyak. Kini, dengan berkat galakan serta tips-tips yang diberikan oleh kak diyana, saya berasa yakin dengan diri saya. Selama 3 bulan menggunakan produk rawatan AS Beauty ini, saya sudah dapat kulit idaman saya yang diimpikan oleh setiap wanita. Terima kasih AS Beauty. Ternyata produk ini setanding dengan produk rawatan pakar.~ LIKE !!! SAYA ~ AZZENUR RAUDHAH ~ DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013'

Peserta 15


Nama : Norlayla Abdul Kadir
Produk : Set 3 in 1 Facial Treatment

Pertama kali saya ingin berterima kasih pada As Beauty kerana telah memperkenalkan produk ini kepada saya… keyakinan saya semakin tinggi terhdap produk ini apabila saya melihat komen2 yang positif serta testimoni yang berjaya setelah menggunakan produk ini… hampir sebulan saya menggunakan produk ini dan Alhamdulillah ini lah hasilnya… amat memuaskan .. dulu kulit saya kusam dan tak bermaya , saya perlu menggunakan foundation serta bedak utk menampak wajah saya tidak kusam , saya kurang dengan masalah jerawat tapi bila sekali jerawat datang ia akan meninggalkan kesan yang lama utk hilang terutama di bahagian dagu , hidung dan dahi… di bahagian hidung pula banyak blackhead dan whitehead dah banyak produk saya guna kan tapi kesannya hampa… akhirnya saya menemui AS BEAUTY Alhamdulillah kesannya positif… dan sekarang adik n mak saya pula mencuba produk ini … Alhamdulillah mereka berpuas hati… anda bila lagi?? .~ LIKE !!! SAYA ~ NORLAYLA ABDUL KADIR ~ DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013'



Peserta 16






Salam w.t.b nak join contest ni sebab mia pengguna as beauty sejak tahun bulan jun 2012 :) Alhamdulillah kulit semakin cerah berbanding dulu. Sampai sekarang masih lagi menggunakan produk As Beauty. Apa yang paling best tentang as beauty harga dia yang berpatutan dan bila saya travel ke mana-mana saya senang mendapatkan produk as beauty ini. Contoh bila di Melaka saya mendapatkan as Beauty daripada Puan Taksiah,kalau saya di Kedah saya pernah membelinya dengan Puan Asmak , pernah saya di kuching saya membeli agen yang menjual as beauty. Produk pun senang dapat, kualiti sangat baik dan lulus KKM jadi kenapa kita nak berubah kepada yang lain kan? Jom kekalkan as Beauty sebagai set skin care harian kita :)


Peserta 17


Nama : Sue Sumie (Sumiatty A.Razak)
Tempoh pemakaian As Beauty : 1 tahun ++

- SEBELUM MENGGUNAKAN AS BEAUTY KULIT SAYA SANGAT KUSAM DAN JERAWAT HALUS TUMBUH TAK KIRA MASA.. TONA KULIT JUGA TAK SEKATA.. BERBAGAI PRODUK GUNA,SAMPAI ADA TERKENA PRODUK YG MENGANDUNGI KIMIA MUKA TERUK SANGAT WAKTU TU..
SAYA TERUS GOOGLE DALAM INTERNET PELBAGAI PRODUK YG BOLEH MEMBANTU ENYELSAIKAN MASALAH SAYA SEBAB MEMANG WAKTU TU RASA MALU SANGAT NAK KELUAR RUMAH. BERTEPEK FOUNDATION DAN CONCELER NAK COVER JERAWAT DAN PARUT YG KETARA ITU PUN TETAP SAMA,MALAH TAMBAH KUSAMKAN KULIT. TERBACA TENTANG AS BEAUTY..SAYA MENGAMBIL MASA JUGA UNTUK CUBA SEBAB TAKUT JADI KES SAMA LAGI. TAPI SAYA NEKAD LEPAS BACA DAN DAPATKAN PENERANGAN LENGKAP DARI DIYANA MA. ALHAMDULILLAH..KESAN SEAWAL 2 MINGGU SAYA DAPATI KULIT SAYA CERAH DAN BERANSUR PUDAR PARUT...DAN KINI SETELAH SETAHUN LEBIH SAYA SETIA DENGAN AS BEAUTY NYATA IANYA TIDAK MENGECEWAKAN...MALAH SAYA BERKONGSI KEAJAIBAN AS BEAUTY NI DENGAN MEREKA² YANG BERMASALAH JUGA DENGAN JADI PENGEDAR. TERIMA KASIH 
As Beauty
 KERANA MENGEMBALIKAN KEYAKINAN DAN SEKALIGUS MEMBANTU SAYA MENIGKATKAN DIRI DENGAN LEBIH BAIK
 —

Peserta 18


SY ADALAH SEORANG PENGGUNA AS BEAUTY & AGEN UTK PRODUK NI..
NI TESTIMONI SY SENDIRI SLPS PAKAI AS BEAUTY



SEBELUM PAKAI AS BEAUTY

-KULIT KUSAM

-LINGKARAN GELAP BAWAH MATA YG SGT SERIUS

-ADA PARUT2 JEARAWAT LAMA

-MUKA SGT PUCAT IF XPAKAI MAKE UP

-PERLU PAKAI MAKEUP YG TEBAL IF NAK KELUAR RUMAH





SELEPAS PAKAI AS BEAUTY (KESAN DPT DILIHAT SEKITAR 1-2 BULAN PEMAKAIAN)

- KULIT LEBIH CERAH
-JERAWAT PAYAH NAK TUMBUH
-PARUT2 JERAWAT YG LAMA MAKIN PUDAR
-LINGKARAN BAWAH MATA MAKIN KURANG
-KULIT JADI GLOWING.
-XPERLU MAKEUP TEBAL2 DAH..MEMADAI PAKAI BB CREAM SHJA..COMPACT POWDER/ 2-WAY FOUNDATION PON XPERLU 

KESIMPULANNYA SGT PUAS HATI GUNA PRODUK NI MMG BERBALOI2..

Peserta 19



Saya NOORLINA ABDUL AZIZ .. Kini sudah 3 bulan saya menggunakan produk AS Beauty 3in1 Set Bersama AS Beauty Aromatherapy Facial Serum.
Masalah kulit wajah saya sebelum nie,jenis berjerawat pasir..berminyak..liang roma terbuka..jerawat bisul padi..byk dh tempat untuk buat rawatan..termasuk new yo*k skin solution..tapi still x berkesan..beribu ringgit habis..lepas tengok dalam facebook pasal produk AS Beauty n tengok testimoni try set percubaan..ramai yg tak bagi try takut produk ni hakis kulit..tapi saya try jufa sebab ada KKM dan ada sijil HALAL JAKIM.Kemudian lepas 2 bulan semua pakat tanya muka nampk cerah dan jerawat makin kurang..actualy saya tak suka pakai bedak.just pakai krim siang asb je..teruja sangat..Disamping itu saya juga amalkan pengambilan Vitamin C Dianz Beauty. Kini dah dah tak malu dah nak keluar rumah. Sebab dulu je mesti orang akan tegur pasal muka. Sekarang semua suruh saya belikan untuk dorang pulak..tq AS Beauty'A Simple Beauty'..terbaikkkk!!! now saya nak try bedak 3W Clinic plak..memandangkan muka saya yang bermasalah sebelum ni..sebab dah yakin.Tak macam sebelum ni takut nak try bedak. Just pakai AS Beauty 3in1 Set dan Facial Serum je.~ LIKE !!! SAYA ~ NOORLINA ABDUL AZIZ ~ DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013'

Peserta 20


Assalamualaikum semua!!!

Sebelum ni wajah sy kusam, berjerawat & berjeragat halus..4tahun sy pakai produk ber’hydroquinone’ tinggi, jerawat terkawal tp jeragat tak hilang…hinggalah pd Sept 2011 kulit sy jadi terbakar kesan daripada pemakaian produk berkimia tu…terus sy stop pakai.

Pada November 2011 sy ada terbaca info tentang produk As Beauty ni, tapi dah mmg mindset sy (atau kebanyakkan wanita lain diluar sana juga) bila produk buatan tempatan, harga pulak jauh lebih murah, mmg sukar nak percaya pd produk tu…huhuhu…*__* 
Masa ni terus nyanyi2 kat telinga suami, mintak nak try Eskaytuuu…dalam terpaksa (agaknya) hubby pun ikutkan aje….huhu, kenalah dlm 2k utk 1set…(sedih tau bila kenangkan part nih)
Masa ni pun tak berapa clear ttg KKM, HALAL CERT dlm skincare ni…ingat bila kuar iklan kat tb, made in Japangg… semua produk tu bagus lah…rupanya sy silap…

Sampai ke bulan Feb2012, kulit sy macam tu je, takde apa2 progress pun, legam jek…nak kuar pun malu,tiap kali kluar mesti pakai foundation dan bedak tebal2…jeragat tak berganjak walaupun stgh suku inci…tensi masa ni…!!!

Awal Mac, terus beranikan diri, order 1set besar As Beauty dgn Serum skali..
Hari pertama pakai hati berkata:
”apasal daycream ni mcm ni??”
Sbb selalunya daycream kan ada sikit foundation efek…ni takde apa2 kesan ..muka berminyak jek..sms balik dealer…dia kata mmg mcm tu..oh xpe, kita sabar dulu yer…
Sminggu pakai perasaan jadi…wahhhh….jeragat dah mula menipis lah!!, tp kulit makin byk berminyak dan keluar jerawat…xpe sabar lagi ye…
Minggu kedua, jerawat beransur hilang, jeragat makin nipis, tp muka masih berminyak…masa ni hubby pun tegur ckp kulit dah cerah dan gebu…
Slps sebulan pakai jeragat hampir hilang minyak terkawal dan jerawat dah takde!!! Happy sgt masa ni, kwn2 pun sibuk tanya pakai produk apa.
Slps 3bulan pakai br sy dapat kesan yg sangat memuaskan, kulit jd smooth, licin, cerah, gebu…jeragat hilang entah kemana, jerawat sekali2 br jumpa sebijik…

Sy mmg berpuas hati sangat dengan As Beauty ni, sbb slps pakai As Beauty ni, bkn saja dapat kulit cantik, tp juga dapat ilmu, ttg status Halal & KKM sesuatu skincare dipasaran…

TERIMA KASIH AS BEAUTY!!!

Peserta 21



Saya WAN MASRIAH WAN MUSTAPHA .. Sebelum penggunaan, muka berjerawat batu..parut jelas.Selepas melihat perubahan muka sepupu saya, yg berjerawat makin pulih,membuatkan saya teruja untuk mencuba trial set as beauty.Kali ke2 saya pakai muka makin berseri dan parut jerawat kian pudar.Kawan2 semua nampak perubahan yang ada pd saya..yg saya suka sekali as beauty leh di bawa solat.Alhamdullilah saya sangat berpuas hati..tak mungkin cari yang lain lagi.Selepas set trial ni saya nk cuba serum pulak.Saya nak bg tau yg as beauty lebih hebat daripada jenama dan pusat rawatan lain.Terima kasih pada sepupu saya yg memperkenalkan produk ni pd sy.Penggunaan rawatan jelas ketara walaupun saya baru 1 bulan guna 3in1 set trail (2 kotak)..~ LIKE !!! SAYA ~ WAN MASRIAH WAN MUSTAPHA ~DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013

Peserta 22



Saya baru menggunakan produk AS BEAUTY selama hampir 2 bulan , saya menggunakan produk AS BEAUTY kerana kulit saya mempunyai masalah kulit kusam dan maslah jeragat..syukur alhamdulillah selama hampir 2 bulan saya menggunakan produk AS BEAUTY kulit saya nampak semakin berseri-seri dan tidak kusam lagi..dan maslah jeragat pada kulit saya semakin pudar :)..TERIMA KASIH AS BEAUTY !!!~

Peserta 23


Sblm guna as beauty muka sy ada jrgt yg jelas..pki make up pun nmpk jrgt tu lg..pas guna as-beauty..alhmdllh.jrgt dh ilang..skrg cuma pki cream je klu p mn2.pic slps hnya guna eyeliner n lipstik je..ni la hsilnye skrg.

Peserta 24


Sebelum guna asbeauty, kulit sy sering ditumbuhi jerawat, tak kira waktu dan akan meninggalkan kesan parut yg berpanjangan...Malu nak keluar jumpa orang...
Lps 4 bulan konsisten dgn As Beauty, alhamdulillah, jerawat tak keluar lagi, kulit jadi cerah, gebu...
Thank You As Beauty!!!

Peserta 25


Salam semua...saya WAN NUR AMIRA BINTI JATI - 0145056476..alhamdulillah ni lah hasil dari penggunaan as beauty dr mira, sebelum ni mira pernah try byk produk tp hasilnya x memuaskan sampai la 1 hari mira terbaca testimoni pengguna asb ni di fb DiyAna Ma..rasa takut dan was2 ttp ada sebab ni produk online dan takut tertipu pon ada..tapi mira tetap tawakal dan mencuba 1set.. Alhamdulillah selepas seminggu menggunakan mira dapat rasa kelainan pd wajah sehinggalah sebulan penggunaan kulit mira makin cerah,jerawat jadi kecut dan parut2 mula hilang..heppy sangat2,ramai sedara mara,rakan2 tanya dengan prubahan tu..Alhamdulillah keyakinan mira makin bertambah,dan mira betul2 yakin dengan as beauty..sekarang ramai sedara mara dan rakan2 nak cuba..alhamdulillah dan terima kasih kpd kak ana sebab banyak bagi mira petua dlm pnjagaan kulit muka,,sekarang ni mira dlm pnggunaan set ke2,asb ni sgt berbaloi dgn harganya,mula2 rasa mahal sgt produk ni tapi lepas dapat hasil rasa cam mmg berbaloi nak dibandingkn dgn produk yg pernah mira guna sebelum ni.kualiti yg mira dapat dari penggunaan as beauty ni sgt terbalas dgn harga produk ni..as beauty mmg trbek,tidak menghakis kulit dan selamat digunakan..lihat lah wajah saya sekarang,,,fuuhhhh mmg terbaek!!! kulit muka sekarang lembut dan lembab je.Penangan as beauty mmg xleh ditandingi dgn produk lain.As beauty mmg terbaekkk!!!...~ LIKE !!! SAYA ~ WAN NUR AMIRA BINTI JATI ~DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013'..Alhamdulillah,terima kasih

Peserta 26



assalamualaikum & Salam sejahtera...

Saya NOR LIYANA BINTI JIZI..

pertama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada AS BEAUTY kerana telah banyak mengubah kulit wajah saya... pelbagai jenis produk sy telah guna tetapi tidak memberikan kesan positif seperti as beauty telah berikan pada kulit wajah saya.. kulit wajah saya sebelum ini berminyak, kusam & gelap .. tapi selepas menggunakan as beauty selama seminggu saya telah nampak kesannya sedikit demi sedikit ALHAMDULLILLAH sekarang sy telah menggunakan as beauty lebih kurang 5bulan... yang paling membuatkan saya gembira sekarang xde lg komen2 negetif mengenai kulit wajah saya tetapi sy menerima banyak komen-komen positif terutama dari KEKASIH hati ... ALHAMDULLILLAH & TERIMA KASIH AS BEAUTY!!!

Peserta 27


Saya Cik Anah Ismail @ miss anna sangat berpuas hati dengan produk AS BEAUTY...TENGOK PICTURE BEFORE N AFTER...before nk bergambar pun malas..senyum pun xmau sbb xde keyakinan diri...dan tgk lak AFTER penggunaan..senyum kalau blh smpai ke telinga tu mau...keyakinan diri terserlah.... ceritanya begini...Sebelum ini sy sangat tertekan dan kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan org awam n kawan2...kenapa???kerana masalah jerawat x abis2 muncul di wajah saya...lihat lah wajah saya sebelum menggunakan KASIH DAN CINTA HATI SAYA AS BEAUTY....sangat kusam...parut jerawat sangat tebal.. muka berminyak...gelap dan yg menyedihkan jerawat tumbuh seperti cendawan selepass hujan...=(...tapi Setelah sy diperkenalkan dengan produk AS BEAUTY oleh seorang parents tmpat sy mngajar..3 mggu pkai sy dah nmpak perubahan...parut2 tebal semakin hari semakin kurang..wahhh..seronok....dan sekarang setelah 3 set trial abis parut tiada lg...jd untuk kepuasan n jimat sy pakai set besar....setelah berbagai2 jenis produk saya gune untuk menghilangkan jerwat n parut jerwat..akhirnya saya telah jatuh cinta dengan AS BEAUTY...thanks MY LOVE...hehehhehe..oleh kerana sy suka kepada kecantikan..sy mahu lihat semua wanita diluar kelihatan cantik tanpa jerawat..parut jerawat..jeragat serta wajah kusam...untuk order Pm sy k...=)...kita cantik sama2.

Peserta 28


PENGALAMANKU MENGGUNAKAN PRODUK KECANTIKAN AS BEAUTY a simple beauty.....
Sebelum memakai produk ni, i mmg jenis org yg suka make up untuk nampak sentiasa cantik dan lama kelamaan liang pori muka tersumbat dan berminyak di zon T. Wajah sebenarnya mmg ada masalah kulit kusam, eyeback, byk whitehead dan byk kulit mati.Mcm2 produk da pkai namun kesannya x sama dgn As Beauty, so sebelum ramadhan 2012, tergerak hati ni nk cuba setelah diperkenalkan oleh anak pengasuh i Mieza Armi..dah yakin tgk testimoni pengguna yg da berjaya...so i terus amik set besar.Setelah pakai As Beauty dalam masa 4 hari da nmpk perubahan..kulit mati yg da lama dok bersarang kat muka ni terus hilang sikit demi sedikit.Masuk 1 bulan pakai terus muka licin, bersih, cerah dan x kusam da...makeup terus tinggal...just pkai sikit eyeliner, blusher n lipstik ala kadar je sbb kulit wajah da jd neutral... Suke sgt masa tu. Si suami pun da puji "kulit syg da cantik la". Da yakin dgn produk ni terus ambil keputusan nak jadi pengedar dan pengguna yg tegar....banyak juga cdgkan kawan2, sedara, sampai mak n mak mtua sendiri pun i soh guna n kak2 kerani kt opis yg sebaya mak yg ada masalah kulit jeragat dan jerawat. Alhamdulillah sambutan menggalakkan juga.Kini mereka da jadi pembeli setia i..hbs order je...sbb kesan muka atas muka ni dan dah dapat kulit wajah yg diinginkan.I pun da masuk 9 bulan pakai produk ni..dan xkan bertukar produk lain da sebab da jatuh cinta dgn asb... Berminat sila call/sms ~ 0122630210 
@ call/sms/whatapp ~0182655815
Name: 
Address: 
Phone No: 
Payment Thru:Maybank (Maybank2u/Atm Deposit) : 155015095740 A/C Holder: Siti Farhani Bt Ahmad Tabrani
email : farhanytabrani@yahoo.com

Peserta 29


penggunaan As beauty secara semula jadi...mohon like yer'AS BEAUTY CONTEST 2013


Peserta 30


As Beauty Contest 2013 - sebelum ini muka saya kusam dan nampak tak bemaya..minggu pertama menggunakan As Beauty, muka saya gatal dan menggelupas...mmg saya amatlah panik ketika itu..namun, saya menghubungi pihak as beauty untuk mengetahui adakah itu perkara normal atau sebaliknya..Pihak As beauty mengatakan itu adalah normal dan muka saya akan kembalik ok selepas 2 mggu..Yes..mmg betul..selepas 2 mggu menggunakan As Beauty...muka saya cerah dah sekata..jika sebelum ini saya menggunakan foundation, namun kini saya tidak lagi perlu menggunakan foundation...jika keluar rumah, saya hanya memerlukan bedak, blusher dan mascara..saya mmg sangat berpuas hati dengan as beauty..kepada gadis2 diluar sana, mari..mari cubalah As Beauty..mmg sangat berkesan dan puas hati..malah seluruh alhli keluarga saya turut menggunakan produk ini..Memang tidak was-was lagi :)

Peserta 31



'CONTEST AS BEAUTY 2013'
mohon like ...


SALAM SEMUA...

*ALHAMDULILAH...KULIT MUKA ADIK SAYA DULU KUSAM DAN BERJERAWAT SETELAH MENCUBA PRODUK AS BEAUTY KINI IMPIAN ADIK SAYA MENJADI KENYATAAN UNTUK MENGURANGKAN JERAWAT YANG DIALAMINYE SELAMA INI....BERKAT KESABARAN BELIAU SELAMA INI TELAH TERBUKTI YANG PRODUK INI TELAH BERKESAN BUKAN SEKADAR CAKAP TAPI BENAR....

KLU ANDA BERMINAT DAN SEBARAN KENYATAAN BLH WTASSAP N INBOX ME
013-3886433
NOR DAYANA

Peserta 32


Saya Nor Dayana , telah mengunakan As Beauty genap 1 tahun.. Alhamdulillah.. setia sy bersama produk ini kerana yakin dgn KEBERKESANAN TANPA RAGU, kerana awal pemakaian selama 2 minggu, kesan2 yg di ceritakan, sy telah alaminya sendiri..

SEBELUM ---> Kulit muka gelap + Burn + Kusam 

SEMASA PROSES RAWATAN ---> Jerawat halus timbul, kulit muka kering dan mengelupas halus, kusam semakin menghilang..

SELEPAS 2 MINGGU ---> Kulit muka totally berubah 95% apabila kusam hilang sepenuhnya, burn reduce kaw2 smpai dh xnmpk, yg paling happy, kawan2 tegur muka nmpak HALUS, CERAH dan BERSIH ^_^ Alhamdulillah...

hanya Allah yg tahu rasa rendah diri dan terlalu kurang berkeyakinan bila muka bermasalah... now, Alhamdulillah, say NO to produk SELAIN AS BEAUTY ok... ^_^

Peserta 33



DAH TUTUP DAH::::::::terima kasih atas like..
TOLONG LIKE(^^)THANK YOU
Assalammualaikum dan salam 1 malaysia.saya telah menggunakan As Beauty hampir 8 bulan..sebelum saya.. menggunakan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tidak mendatangkan kesan..kulit muka tetap sama,kusam,gelap, berminyak dan banyak bekas jerawat..jika berbedak muka pun,cepat hilang..saya fikir kulit muka saya ini memang tebal hingga tak masuk apa-apa produk..tapi setelah kawan2 saya memperkenalkan As Beauty..walau dengan ragu-ragu saya mencuba..dalam masa seminggu dan lebih ketara 2 minggu kemudian, wow memang ajaib dan menakjubkan..memang berkesan..saya pun tidak sangka wujud juga produk yang kesan yang memang seperti di impikan..walau tidak berbedak muka...kulit saya nampak fresh..sekarang nampak lebih cerah, bekas jerawat pun cepat hilang dan tidak berminyak..ibu kawan sendiri dah tak kenal hingga ingin memperkenalkan saya dengan anaknya..adik2 junior,mak saudara pun berminat dengan produk yang saya gunakan..memang As Beauty membuat saya jatuh cinta..saya masih setia dengan As Beauty..terima kasih As Beauty

..................................................................................................................................

Testimoni 1

Sebelum saya menggunakan produk As Beauty, kulit wajah saya berjerawat teruk, berminyak, kusam, berparut jerawat dan warna kulit tidak sekata. Nampak lebih tua dari usia sebenar.Wajah saya gelap dan tidak berseri kerana selalu terdedah pada sinaran matahari.Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berhasil sehinggalah saya menggunakan produk As Beauty ini, kulit wajah saya kembali berseri, jerawat dan parut jerawat telah hilang. Saya yakin dengan As Beauty.Terima kasih As Beauty.


Testimoni 2 
Aina Mardiya Kamaruddin

Saya Aina Mardiya sangat berpuas hati menggunakan produk AS Beauty. Dengan usia remaja saya,kulit wajah sering terdedah dengan persekitaran cuaca dan keadaan hormon yang tidak menentu..
Saya baru mengguna kan As Beauty 2 bulan..sebelum menggunakan As Beauty.. saya mengalami keadaan kulit wajah yang sangat tidak sekata..kulit kusam, juga parut jerawat..dan lingkaran hitam bawah mata yang agak ketara..selepas mengguna kan As Beauty..kulit wajah saya semakin cerah, lingkaran hitam bawah mata yang semakin hari semakin menghilang..dan keadaan kulit saya menjadi sekata.. garis-garis halus di wajah sudah tiada.. Saya dapat merasakan kulit wajah saya semakin sihat dan bersih.. hari demi hari. Kini tak pakai bedak pun dah ok..kalau saya pakai bedak pun hanya bedak loose..sesuai dengan umur saya. Kini saya berani menyarankan produk AS Beauty kepada teman-teman saya di semenanjung sabah & serawak ......terima kasih AS Beauty kerana mengembalikan keyakinan diri saya.. Aina Mardiya Kamaruddin 


Testimoni 3 
Hamidah Hamid

Saya bukanlah seorang yang terlalu memiliki masalah kulit yang serius, dan pelbagai produk saya cuba, hasilnya semua sama sahaja. Setelah diperkenalkan oleh Mya Diana tentang produk As Beauty ini, saya berasa ragu - ragu sehinggalah kawan saya Nur Shafila Shafie menggunakannya dan kesannya kelihatan begitu ketara sekali. Saya pon menggunakan trial pack untuk melihat keserasiannya dengan kulit saya.. Ternyata dalam tempoh sebulan sahaja, kulit saya yang sebelum ini kusam , jeragat , dan berpigmentasi kelihatan lebih bersih , gebu dan lebih berseri sehingga cik abg saya Mohd Fadil , makcik - makcik saya Latipah Hasbullah Hasmiza Hasbullah Miza Rosida Hasbullah Ain Afifah perasan akan perubahan kulit saya.. Ramai juga rakan2 lain yang bertanya rahsia wajah saya seperti Raffiq Shima Nana Liana Ruby Abd Karim dan Ahli Puteri UMNO Bahagian Subang ... Sekarang saya ingin mencuba produk2 terbaru dari As Beauty pula iaitu body serum.. Anda tak perlu gunakan bedak selepas ini.. jimat budget kan...


Testimoni 4 
Ija Zain

Dulu muka saya gelap serta kusam sekarang dah terbukti dengan produk AsBeauty ternyata .. muka lebih cerah , bersih walaupun tanpa makeup sentiasa nampak berseri .Bertukarlah dengan segera dengan produk Asbeauty hasilnya pasti memuaskan anda. Cuba , try ,test dan tengok .Klu tak percaya cuba dulu baru tau.Dulu sebelum saya menggunakan AsBeauty saya ingat produk ni biasa je, Permulaan memakainya saya pakai untuk sebulan kesannya tidak berapa nampak berkesan kulit rasa gatal2 dan kering sedikit kemudian bila mencuci muka dengan sabun Asbeauty kulit rasa selesa dan kulit muka rasa bersih. lama- kelamaan kulit muka jadi cerah sedikit demi sedikit. Pemakaian AsBeauty kena banyak bersabar untuk menampakkan hasilnya kena le rajin menggunakan AsBeauty. Sekarang Alhamdulillah inilah hasilnya cantik untuk diri sendiri dan suami bukan untuk orang lain , klu orang lain nak cantik gunalah AsBeauty .


Testimoni 5 
Najihah Sudi

Masalah sebelum menggunakan As Beauty :

1. Wajah kusam
2. Bekas jerawat
3. Jeragat
4. Kulit Kasar & gelap
5. Pori - pori besar
6. Tona tidak sekata
7. Blackhead
8. Whitehead

Mula menggunakan As Beauty pada 8 Disember, 2011 hanya kerana hendak membantu jualan rakan baik. Tidak pernah mencuba produk tempatan kerana tidak yakin dengan mutunya dan juga risau berlaku pengelupasan.

Setelah menggunakan As Beauty :

1. Wajah nampak cerah
2. Lubang pori - pori semakin mengecil
3. Bekas Jerawat beransur hilang
4. Jeragat hampir tiada
5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut
6. Tona muka sekata
7. Blackhead & Whitehead hampir tiada

Alhamdulillah.. terima kasih kepada rakan dan Tahniah kepada As Beauty..


Testimoni 6
Nuur Ima Kamarudin

Tekstur kulit semakin halus, pori-pori semakin mengecil. Terima kasih As Beauty.

Testimoni 7
Nazatul Syakinah

Hendak kurangkan atau hilangkan lingkaran gelap bawah mata(eyebag). In syaa Allah As Beauty dapat membantu.^.^

Testimoni 8
Noor Faezah Mohd Ridza

Setelah menggunakan As Beauty selama 3 bulan dan inilah hasilnya. Testimoni juga mengambil antibiotik dan dipantau oleh doktor kerana mempunya masalah darah kotor. As Beauty merawat dari luar dan inilah hasilnya. Terima kasih As Beauty.

Testimoni 9
Honey Neeza

Muka masa awal tahun 2011 dengan muka terkini Disember 2012.

- Dulu muka berjerawat teruk..nampak kusam
- Sekarang muka dah licin..nampak fresh..cerah dan bermaya..segalanya bermula sejak saya menggunakan As Beauty.

Testimoni 10
Sentuhan Alamaya

Salam,..harini nk share pic emak saya pula,..dah guna as beauty masuk bulan ke3,..wallaupun ade skip2 pakai kesan nye sgt2 memuaskan,..kulit pernah rosak akibat pkai produk pengelupasan,..ade wrinkle sekitar mata,eyebag yg sgt2 serius...now,setiap cust yg dtg ke salon saya mesti tanye,..''acik,pkai foundation ape,nmpak muka berseri2,..''??..mak jwb,senang je dgn as beauty,..alhamdulillah jualan as beauty semakin mendapat tempat dihati cust,..org perak,mai la dtg salon saya.