Friday, August 3, 2018

AS BEAUTY ANTI WRINKLES SOLUTIONS

Assalamualaikum.

Hi uollss.. Lama betol menyepi nih. baru kali ni ada mood nak menulis balik..ahaksss:D

KEDUT!

Hari ni kita akan berbincang mengenai kedutan di muka.. Antara perkara yang akan di hadapi oleh semua orang adalah apabila muka dah mula berkedut. Selalunya kedutan di muka mula kelihatan apabila garis garis halus timbul pada wajah. Tambah tambah apabila usia kita sudah melewati 30-an.

Masa umur macam ni lah akan ada kedutan di bawah amta dan hujung kelopak mata kita. Dan ini merupakan satu tanda penuaan. Ramai orang khususnya wanita pasti mengharapkan agar kulit akn sentiasa mulus tanpa sebarang masalah.

Tetapi, ada sesetengah orang, kedutan di wajah ni berlaku ketika masih lagi muda remaja. Faktor penyebabnya adalah kekurangan vitamin, gaya hidup yang tidak sihat, stress, depressi dan pencemaran.

Selain itu, pengambilan makanan segera dan makanan ringan juga menyebabkan kedutan di muka muncul dengan lebih cepat. Yang lebih merbahaya jga pengambilan makanan yang tidak sihat juga menyumbang kepada masalah kesihatan lain seperti obesiti dan kencing manisss..

Ramai di antara kita yang sanggup menghabiskan wang ringgit  untuk mendapatkan rawatan kecantikan dan menghilangkan kedutan di wajah.

Sedangkan...

AS Beauty sendiri telah mengeluarkan produk yang khusus untuk menghilangkan kesan kedutan di wajah yang sememangya terbukti berkesan!!

APA YANG BEST SANGAT PASAL PRODUK NI??

INI ADALAH 4 FAKTOR YANG MEMBUATKAN PRODUK AS BEAUTY SANGAT BERKESAN.

-LEMBUT
Memelihara dan menganjalkan kulit
-ANTI PENUAAN
Mengandungi bahan untuk membantu proses pembaharuan sel kulit
-KELEMBAPAN
Mengekalkan kelembapan kulit dan tone warna kulit
-RINGAN DAN TIDAK BERMINYAK
Sangat smooth bla apply ke kulit. Xrasa oily dan macam ada benda di muka.
+
Lepas tu, cream ni kena pakai secara konsisten ya. Tiada magic πŸ™…πŸ»‍♀️ yg sekali dua pakai terus kulit tegang, terus hilang kedut.


Cara Penggunaan:
sapukan sedikit cream ini selepas cuci muka dgn sabun As Beauty pada kawasan bwh mata, dan garis senyum. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya.
Boleh digunakan sebelum apply day cream.
.
Untuk kesan yang lebih bagus dan mantap, boleh follow tips urutan yang ada dalam gambar. Haa.. kalau follow tips tu memang boleh nampak perbezaan yg lg mantap. Muka pon rasa lebih tegang selepas urutan tu. Bile lagi kan nak manjakan diri sniri. Ahaks! Mak Jem dah cuba, n for sure korang korang pon bole cuba!