Tuesday, September 16, 2014

AS Beauty!

Alhamdulillah permintaan semakin meningkat!
AS Beuaty mempunyai pengedar di seluruh Malaysia!
Dapatkan sekarang!




Sunday, September 14, 2014

AS Beauty creative photo contest bermula!

As Beauty Creative Photo Contest

Cara Penyertaan:-
1. PM foto kreatif anda di page ini bersama nama & no telefon.
2. Foto anda haruslah diletakkan watermark "As Beauty - memelihara anugerah ilahi".
3. Karya haruslah original dari anda sendiri. Foto yang disuperimpose dari foto lain atau tidak menepati kriteria akan ditolak penyertaan.
4. Pihak kami akan memilih 10 foto terbaik utk kempen likes.
5. Foto yang tercantik dan terkreatif dengan likes terbanyak akan memenangi RM300 tunai dan barangan As Beauty bernilai RM200.
6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 September 2014 dan kempen likes akan bermula pada 1 hingga 10 Oktober 2014. Pemenang akan diumumkan pada 11 Oktober 2014.
7. Setiap foto yg diupload akan automatik digunapakai oleh syarikat utk sebarang pengiklanan dan promosi.
8. Untuk model 3 in 1, hanya produk Improved Formula yang diperlukan. Kotak/set lama tak mahu ya. 

Ayuh tunjukkan bakat anda.


Layari dan like FACEBOOK ASBEAUTY untuk penyertaan..:)


Facts

Fakta menarik untuk dikongsi..:)


Saturday, September 13, 2014

Contest AS Beauty!

Contest Foto Produk Produk As Beauty paling kreatif.

Hi, admin nak anjurkan contest lagi. Kali ni contest foto paling kreatif. Tak perlu kamera mahal pun, kamera henfon dah mencukupi, yang penting kreatif!

Ambil lah foto mana-mana produk kami, berlatar belakang apa sahaja, laut ke, hutan ke, pokok ke, apa sahaja CARA yang kreatif yang membolehkan anda layak menerima wang tunai RM300 + barangan As Beauty bernilai RM200.

Standby foto kreatif anda, admin akan umumkan cara penyertaan sikit masa lagi. Tunggu ya! 

Sila layari FACEBOOK AS BEAUTY untuk penyertaan dan maklumat lanjut!


Tuesday, September 9, 2014

Kejayaan

Carilah redha Allah di setiap perbuatan kita..Keindahannya pastikan ketemu..Teruskan berusaha, rezeki Allah itu pasti kepada yang berusaha..

"Tidak akan kaya kalau berniaga untuk kaya, berniagalah untuk membantu orang lain, kejayaan pastikan tiba"







Testimoni

Mereka semakin jelita bersama As Beauty, anda bila lagi?
Dapatkan dari pengedar kami yg sah untuk memastikan anda tidak terbeli yg tiruan ya!

kredit to :
Nadiah Yusof 
Tinie Kama



Monday, September 8, 2014

Improved formula

Dapatkan set 3 in 1 AS Beauty improved formula dari pengedar di berdekatan anda sekerang!

Mereka sudah cuba..anda bila lagi?^.^


Wednesday, September 3, 2014

Membeli sambil menderma

Bermula pada 1hb - 30hb September ini, pihak syarikat akan mengadakan kutipan amal untuk saudara kita di GAZA. RM 1 akan diambil dari setiap pembelian AS Beauty 3 in 1 set(set vitamin E dan Vitamin C) dan akan didermakan kepada GAZA melalui tabung dana pemulihan dan pembangunan GAZA Aman Palestin. Moga-moga usaha kita ini akan dapat membantu mereka yang sedang menderita di sana. Diharap usaha kita ini juga akan diberkati dan dirahmati Allah S.w.t.


#Pray4GAZA


Info Jerawat!

Selain kecantikan luaran, kesihatan dalaman juga perlu dijaga. Ketahui masalah dalaman yang mengundang kepada jerawat di muka..^.^

video

#credit to facebook

Monday, August 25, 2014

Glamorous green night!

23 Ogos 2014, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort

Terima kasih kepada yang sudi hadir. Memang semua sporting dengan baju yang cantik2 sampai pening hakim nak pilih pemenang. 
Pihak As Beauty memohon maaf di atas segala kekurangan. InsyaAllah kalau ada rezeki kita jumpa lagi tahun hadapan. 
layari facebook AS BEAUTY untuk melihat gambar-gambar glamourous green anda..
Pakat-pakat tag gambar masing-masing ye..:D




*Laporan admin akan menyusul..hee