Friday, October 31, 2014

NICE MOSTI 2014 PWTC

NICE MOSTI 2014 PWTC
Jom ramai-ramai serbu pameran ini!

Pameran berlangsung selama 3 hari dari 31 Oct - 2 Nov!

Mari datang ramai-ramai kita buat ramai di sana!^.^

p/s:sesape yang tringin nk jmpe mak jem tu bole la ke sane ye..hihi


Sepatah dua kata dari Pn. Asmak:

Salam ceria. AS Beauty telah mendapat kepercayaan dan dijemput menyertai pameran produk oleh NICEMOSTI yg berlangsung di level 4 PWTC KL dari 31 okt 2014 hingga 2 nov 2014. Semoga AS Beauty akan terus diterima sebagai produk pilihan yg utama di malaysia dan Asia amnya - Pn. Hjh Asmak Md. Noor, Founder AS Beauty





Tuesday, October 28, 2014

Improved Formula

Terima kasih. Syukur Alhamdulillah. As Beauty 3 in 1 Improved Formula semakin dekat di hati semua. InsyaAllah, semua dengan izinNya juga. Dapatkan segera utk wajah InsyaAllah lebih sihat dan cerah berseri. 

Trial set RM50sm / RM55ss
Full set RM120sm / RM125ss


Saturday, October 25, 2014

Selamat berhunjung minggu!

Dah cium tangan ibu kita hari ini?
Kalau ibu jauh di kampung, jgn lupa telefon ya.
Kalau yang sudah tiada, jangan lupa sedekah kan Al-fatihah.
 




 ##Dont forget to grab as beauty collagen as daily consume!
 
Selamat Berhujung Minggu.

AS Beauty foundation + compact powder

 no makeup, makeup (makeup natural la tu) hihi.. conteng2 muka my 14 years old daughter.. yup, she looks exactly like me! terseksa dia kata..cis.. sesuai utk tunang or dinner or pd sesapa yg tak suka heavy makeup.. i'm using As beauty krim foundation + as beauty compact powder kuning natural..

Wednesday, October 22, 2014

Perapan ayam AS Beauty!

Alahai sedapnya perapan As Beauty ni buat sotong goreng tepung! saja2 try, sekali sodapppp!! cubo try!


Tuesday, October 21, 2014

Tahniah!

Tahniah kepada pemenang As Beauty Creative Photo - Faizah Yahya yang memenangi RM300 tunai + barangan As Beauty RM200. Hadiah anda sudah di pos hari ini. Tahniah! 



p/s: Dah cuba As Beauty Multi Berry Collagen?


Amalkan Multi Berry Collagen utk kecantikan dalaman n luaran. Sebaiknya dibancuh dgn air dan minum diwaktu pagi semasa perut masih kosong atau sebelum sarapan. Curah dibawah lidah pun boleh. Rasa nya yg manis dan enak akan memberikan anda tenaga sepanjang hari. Cukup tenaga yang diberikan jadi anda kan berasa kurang lapar. Nak cantik boleh, nak kurus pun boleh! 
RM115 SM / RM119 SS. Sekotak ada 15 sachet. Mulakan dengan 2 hari utk 1 sachet, jadi 1 kotak ini adalah utk satu bulan. Jimatkan?

Monday, October 20, 2014

Monday Blues~

Alhamdulillah rezeki hari ini.. Terima kasih ya Allah atas rezeki Mu ini.
Permintaan semakin meningkat, ramai pengguna suka dengan AS Beauty improved formula yang baru.

Jangan lupa Dapatkan AS Beauty Multi Berry Collagen di semua pengedar sah AS Beauty seluruh negeri!




Khasiat Multi Berry Collagen As Beauty 

- Memutih dan melembapkan kulit

- Meningkatkan daya ingatan jangka pendek
- Rendah Kalori dan mengandungi Serat yang tinggi
- Mengurangkan keradangan kulit
- Mengurangkan risiko penyakit jantung
- Meningkatkan kesihatan tulang dan kuku
- Membantu membaiki tisu badan yang rosak
- Baik utk mengurangkan berat badan
- Meningkatkan kesihatan mata

Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh.

Bahan-bahan:-
Hydrolyzed marine collagen, Strawberry powder, Raspberry powder, Acai Berry powder, Blueberry & Grape powder, Vitamin E,C & A.

Harga:-
7gm x 15 sachet
RM 115 SM / RM119 SS





P/s:Nak tahu apa rahsia mak jem kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari?jawapanya pastinya minum AS Beauty Multi Berry Collagen setiap hari.Dapatkan sekarang!^.^

Thursday, October 16, 2014

Salam Jumaat

Salam Jumaat.^.^

“Sebaik-baik hari yang terbit padanya matahari adalah hari Jumaat. Pada hari itu diciptakan Adam alaihis salam, dimasukkan dan dikeluarkan dari syurga pada hari itu dan kiamat akan terjadi pada hari Jumaat pula.” (HR. Muslim)

**Cara ringkas penggunaan kotak AS Beauty Multi Berry Collagen. Mudah dibawa ke mana sahaja.



Jangan lupa ambil segelas AS Beauty Multi Berry Collagen setiap pagi untuk kulit segar sihat dan kekal bertenaga sepanjang hari.^.^

Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh dengan air suam.



Wednesday, October 15, 2014

Oktober ini!

Seperti yang dijanjikan. AS Beauy Multi Berry Colagen telah berada di pasaran!

Boleh dapatkannya dari pengedar-pengedar sah AS Beauty berdekatan dan hubungi syarikat untuk keterangan lanjut..

Dapatkannya sekarang!^.^


Khasiat Multi Berry Collagen As Beauty 
- Memutih dan melembapkan kulit
- Meningkatkan daya ingatan jangka pendek
- Rendah Kalori dan mengandungi Serat yang tinggi
- Mengurangkan keradangan kulit
- Mengurangkan risiko penyakit jantung
- Meningkatkan kesihatan tulang dan kuku
- Membantu membaiki tisu badan yang rosak
- Baik utk mengurangkan berat badan
- Meningkatkan kesihatan mata



Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh.

Bahan-bahan:-
Hydrolyzed marine collagen, Strawberry powder, Raspberry powder, Acai Berry powder, Blueberry & Grape powder, Vitamin E,C & A.

Harga:-
7gm x 15 sachet
RM 115 SM / RM119 SS


Tuesday, October 14, 2014

Alhamdulillah

Rezeki..

AS Beauty menggunakan perkhidmatan kurier Pos Laju untuk penghantaran seluruh Malaysia.. InsyaAllah hari ini pos, esok sampai.^.^

Sebarang pertanyaan dan permintaan boleh hubungi pihak syarikat atau pengedar-pengedar berdekatan dengan anda.

Dapatkan AS Beauty di seluruh negara daripada pengedar sah AS Beauty!Cheers!






Nak rasa segar dan wangi sepanjang hari? 
Kena cuba 'Love Oil' serum aromaterapi utk wanita.

Dah cuba pasti jatuh 'cinta'.:)