Saturday, September 27, 2014

Multi Berry Collagen!

Di pasaran Oktober ini!




Wednesday, September 24, 2014

AS Beauty Serum (Aromatherapy AS Beauty)!

*Suka Sangat dengan AS Beauty facial Serum!
Pore jadi kecil dan muka lembab jee..:) - Pengguna Facial serum AS Beauty

*Best lah love oil, skarang ni I dgn husband evernight is first night taw..hehe - Pengguna Love oil AS Beauty

*Suami slalu suruh sy sapu body serum kt badan dia bila dia balik kerja..Dia kata lenguh hilang dan bau pon best..menyegarkan katanya.. - Pengguna Body Serum AS Beauty


Rangkaian serum AS Beauty merupakan hasil daripada campuran essential oils daripada bunga, buah buahan dan herba semulajadi yang halal dan bermutu tinggi diimport dari luar negara.

Bagaimana serum AS Beauty bertindak ke atas tubuh badan?
Serum AS Beauty bertindak dengan menyerap masuk ke dalam aliran darah melalui liang roma di kulit dan mengalir di dalam badan melalui darah. 

Salah satu cara Penggunaan Facial Serum AS Beauty.







Untuk mengenai langkah penggunaan Serum As Beauty yang lain sila klik di sini


Dapatkan segera promosi Serum AS Beauty (love oil & Facial serum) beserta botol spray percuma dengan hanya RM 145 sahaja!
*Sementara stok masih ada

Tuesday, September 23, 2014

testimoni!

Memelihara anugerah Ilahi~



Tuesday, September 16, 2014

AS Beauty!

Alhamdulillah permintaan semakin meningkat!
AS Beuaty mempunyai pengedar di seluruh Malaysia!
Dapatkan sekarang!




Sunday, September 14, 2014

AS Beauty creative photo contest bermula!

As Beauty Creative Photo Contest

Cara Penyertaan:-
1. PM foto kreatif anda di page ini bersama nama & no telefon.
2. Foto anda haruslah diletakkan watermark "As Beauty - memelihara anugerah ilahi".
3. Karya haruslah original dari anda sendiri. Foto yang disuperimpose dari foto lain atau tidak menepati kriteria akan ditolak penyertaan.
4. Pihak kami akan memilih 10 foto terbaik utk kempen likes.
5. Foto yang tercantik dan terkreatif dengan likes terbanyak akan memenangi RM300 tunai dan barangan As Beauty bernilai RM200.
6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 September 2014 dan kempen likes akan bermula pada 1 hingga 10 Oktober 2014. Pemenang akan diumumkan pada 11 Oktober 2014.
7. Setiap foto yg diupload akan automatik digunapakai oleh syarikat utk sebarang pengiklanan dan promosi.
8. Untuk model 3 in 1, hanya produk Improved Formula yang diperlukan. Kotak/set lama tak mahu ya. 

Ayuh tunjukkan bakat anda.


Layari dan like FACEBOOK ASBEAUTY untuk penyertaan..:)


Facts

Fakta menarik untuk dikongsi..:)


Saturday, September 13, 2014

Contest AS Beauty!

Contest Foto Produk Produk As Beauty paling kreatif.

Hi, admin nak anjurkan contest lagi. Kali ni contest foto paling kreatif. Tak perlu kamera mahal pun, kamera henfon dah mencukupi, yang penting kreatif!

Ambil lah foto mana-mana produk kami, berlatar belakang apa sahaja, laut ke, hutan ke, pokok ke, apa sahaja CARA yang kreatif yang membolehkan anda layak menerima wang tunai RM300 + barangan As Beauty bernilai RM200.

Standby foto kreatif anda, admin akan umumkan cara penyertaan sikit masa lagi. Tunggu ya! 

Sila layari FACEBOOK AS BEAUTY untuk penyertaan dan maklumat lanjut!


Tuesday, September 9, 2014

Kejayaan

Carilah redha Allah di setiap perbuatan kita..Keindahannya pastikan ketemu..Teruskan berusaha, rezeki Allah itu pasti kepada yang berusaha..

"Tidak akan kaya kalau berniaga untuk kaya, berniagalah untuk membantu orang lain, kejayaan pastikan tiba"







Testimoni

Mereka semakin jelita bersama As Beauty, anda bila lagi?
Dapatkan dari pengedar kami yg sah untuk memastikan anda tidak terbeli yg tiruan ya!

kredit to :
Nadiah Yusof 
Tinie Kama



Monday, September 8, 2014

Improved formula

Dapatkan set 3 in 1 AS Beauty improved formula dari pengedar di berdekatan anda sekerang!

Mereka sudah cuba..anda bila lagi?^.^