Sunday, July 26, 2015

AS Beauty Aromatherapy!

Dapatkan serum aromatherapy AS Beauty pada agen agen syarikat yang sah!(rujuk gambar di atas untuk senarai agen berdekatan anda)

Terdapat 3 Serum Aromaterapi As Beauty
~ Facial Anti Ageing Serum
~ Body Serum
~ Love Oil

Setiap satunya mempunyai khasiatnya yang tersendiri bertindak khusus kepada wajah, badan dan juga mahkota wanita. 

100% natural tanpa bahan kimia atau pengawet. Proses pemulihan yang berperingkat dan selamat tanpa kesan sampingan.

Bertindak secara dalaman dan digunakan pada di luar tubuh sahaja. Penggunaan satu botol sahaja sudah memadai untuk merasakan kesannya kepada tubuh, wajah dan mahkota wanita. 
"Tingkatkan kebahagian rumah tangga anda. Hubungan intim semakin erat dan bahagia seperti detik detik awal perkahwinan. Abang pon makin sayang:)"
~AS Beauty Memelihara Anugerah Ilahi~

Wednesday, July 22, 2015

Ejen Diperlukan!

Dapatkan sekarang produk terbaru AS Beauty, AS Beauty Anti Wrinkles Solutions! Berkesan untuk menghilagkan kesan kedutan di wajah. Bertindak dalam masa 7 hari.:)


Selamat Hari Raya!



Ish admin ni selalu lambat wish.. Da raya ke 6 baru nak wish..huhu.. Sorry ye admin busy skit semenjak 2 menjak ni..lambat pulak update.hew. Rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua umat Islam di Malaysia dan seluruh dooniaa..hehe.. Mohon maaf andai ada salah dan silap dari pihak kami.. Kalau ada benda yang tak kena kita sama sama la bermaafan ye 0-0.. Kepada mereka yang dalam perjalanan pulang pada hari ini, pandu dengan cermat ye, Kami doakan anda semua sentiasa selamat dan dirahmati Allah.. Untuk pengetahuan semua, AS Beauty telah beroperasi pada hari ni, sekiranya anda mempunyai sebarang urusan tempahan barang boleh hubungi kami.. 0135337955-Pn Asmak



Wednesday, July 15, 2015

~Mood Raya~

Hi semuaa.. Harini adalah hari terakhir untuk sebarang order dan urusan mengepos barang dari HQ AS Beauty. Yang mana ada niat nak order tu kita tangguh lepas raya nahh..Kita sambut raya dulu. Hee.. HQ akan beroperasi semula pada Rabu 22 Julai depan! Selamat Pulang ke Kampung semua!:)


Monday, June 22, 2015

Katalog terbaru AS Beauty~

Salam Ramadan Al Mubarak semua!

Sempena bulan yang mulia ini, AS Beauty telah melancarkan katalog terbaru yang ternyata lebih Cantik, Anggun dan Curlass gitu!hah!



Katalog terbaru ini akan diedarkan kepada semua ejen dan pembeli AS Beuaty bermula pada hari ini. Details mengenai produk yang lebih jelas dan mengandungi semua rangkaian produk AS Beauty yang berada di pasaran.:)

Wednesday, June 3, 2015

AS Beauty Multi Berry Collagen

~faikah dan keluarga~

Kekal cantik dan sihat bersama AS Beauty Multi Berry Collagen! Amalkan seharian untuk kulit cantik dan bahagia bersama keluarga tersayang..

-Mudah dibawa
-Sedap dimakan dan penuh khasiat!:)

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions


Dapatkan sekarang
Hanya RM 45.00 sahaja/Sabah Sarawak RM 47.00

Saturday, May 16, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles solution

AS Beauty Memelihara Anugerah Ilahi~

Produk terbaru dari AS Beauty!Dapatkan sekarang dari dealer sah AS Beauty berdekatan dengan anda atau hubungi syarikat di talian 04-7592258 @ 013-5337955

Bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan wajah.. Kesan dapat dilihat seawal 7 hari!

EM: RM 45
WM: RM 47

Dapatkan sekarang!

Sunday, May 10, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions

As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell
Promosi hari ini sahaja! RM40 setiap satu!
Order sekarang! kiki emoticon
Cara penggunaan:-
✔ Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
✔Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
✔Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.