Wednesday, October 22, 2014

Perapan ayam AS Beauty!

Alahai sedapnya perapan As Beauty ni buat sotong goreng tepung! saja2 try, sekali sodapppp!! cubo try!


Tuesday, October 21, 2014

Tahniah!

Tahniah kepada pemenang As Beauty Creative Photo - Faizah Yahya yang memenangi RM300 tunai + barangan As Beauty RM200. Hadiah anda sudah di pos hari ini. Tahniah! 



p/s: Dah cuba As Beauty Multi Berry Collagen?


Amalkan Multi Berry Collagen utk kecantikan dalaman n luaran. Sebaiknya dibancuh dgn air dan minum diwaktu pagi semasa perut masih kosong atau sebelum sarapan. Curah dibawah lidah pun boleh. Rasa nya yg manis dan enak akan memberikan anda tenaga sepanjang hari. Cukup tenaga yang diberikan jadi anda kan berasa kurang lapar. Nak cantik boleh, nak kurus pun boleh! 
RM115 SM / RM119 SS. Sekotak ada 15 sachet. Mulakan dengan 2 hari utk 1 sachet, jadi 1 kotak ini adalah utk satu bulan. Jimatkan?

Monday, October 20, 2014

Monday Blues~

Alhamdulillah rezeki hari ini.. Terima kasih ya Allah atas rezeki Mu ini.
Permintaan semakin meningkat, ramai pengguna suka dengan AS Beauty improved formula yang baru.

Jangan lupa Dapatkan AS Beauty Multi Berry Collagen di semua pengedar sah AS Beauty seluruh negeri!




Khasiat Multi Berry Collagen As Beauty 

- Memutih dan melembapkan kulit

- Meningkatkan daya ingatan jangka pendek
- Rendah Kalori dan mengandungi Serat yang tinggi
- Mengurangkan keradangan kulit
- Mengurangkan risiko penyakit jantung
- Meningkatkan kesihatan tulang dan kuku
- Membantu membaiki tisu badan yang rosak
- Baik utk mengurangkan berat badan
- Meningkatkan kesihatan mata

Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh.

Bahan-bahan:-
Hydrolyzed marine collagen, Strawberry powder, Raspberry powder, Acai Berry powder, Blueberry & Grape powder, Vitamin E,C & A.

Harga:-
7gm x 15 sachet
RM 115 SM / RM119 SS





P/s:Nak tahu apa rahsia mak jem kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari?jawapanya pastinya minum AS Beauty Multi Berry Collagen setiap hari.Dapatkan sekarang!^.^

Thursday, October 16, 2014

Salam Jumaat

Salam Jumaat.^.^

“Sebaik-baik hari yang terbit padanya matahari adalah hari Jumaat. Pada hari itu diciptakan Adam alaihis salam, dimasukkan dan dikeluarkan dari syurga pada hari itu dan kiamat akan terjadi pada hari Jumaat pula.” (HR. Muslim)

**Cara ringkas penggunaan kotak AS Beauty Multi Berry Collagen. Mudah dibawa ke mana sahaja.



Jangan lupa ambil segelas AS Beauty Multi Berry Collagen setiap pagi untuk kulit segar sihat dan kekal bertenaga sepanjang hari.^.^

Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh dengan air suam.



Wednesday, October 15, 2014

Oktober ini!

Seperti yang dijanjikan. AS Beauy Multi Berry Colagen telah berada di pasaran!

Boleh dapatkannya dari pengedar-pengedar sah AS Beauty berdekatan dan hubungi syarikat untuk keterangan lanjut..

Dapatkannya sekarang!^.^


Khasiat Multi Berry Collagen As Beauty 
- Memutih dan melembapkan kulit
- Meningkatkan daya ingatan jangka pendek
- Rendah Kalori dan mengandungi Serat yang tinggi
- Mengurangkan keradangan kulit
- Mengurangkan risiko penyakit jantung
- Meningkatkan kesihatan tulang dan kuku
- Membantu membaiki tisu badan yang rosak
- Baik utk mengurangkan berat badan
- Meningkatkan kesihatan mata



Cara penggunaan:-
Ambil 1 paket sehari pada awal pagi ketika perut masih kosong. Boleh dimakan terus di bawah lidah atau dibancuh.

Bahan-bahan:-
Hydrolyzed marine collagen, Strawberry powder, Raspberry powder, Acai Berry powder, Blueberry & Grape powder, Vitamin E,C & A.

Harga:-
7gm x 15 sachet
RM 115 SM / RM119 SS


Tuesday, October 14, 2014

Alhamdulillah

Rezeki..

AS Beauty menggunakan perkhidmatan kurier Pos Laju untuk penghantaran seluruh Malaysia.. InsyaAllah hari ini pos, esok sampai.^.^

Sebarang pertanyaan dan permintaan boleh hubungi pihak syarikat atau pengedar-pengedar berdekatan dengan anda.

Dapatkan AS Beauty di seluruh negara daripada pengedar sah AS Beauty!Cheers!






Nak rasa segar dan wangi sepanjang hari? 
Kena cuba 'Love Oil' serum aromaterapi utk wanita.

Dah cuba pasti jatuh 'cinta'.:)


Thursday, October 9, 2014

Syukur

Rezeki Allah itu luas..Syukur Alhamdulillah.






Tuesday, October 7, 2014

Tabung amal!

Syukur alhamdulillah.. Kutipan utk tabung/dana Pembangunan Palestine telah berjaya mengutip sebanyak RM2,411.00. Kutipan bermula dari 1 - 30 September 2014, iaitu RM1 dari setiap set 3 in 1 As Beauty dan syukur juga kerana ianya sudahpun disalurkan kepada Tabung Aman Palestine Berhad.

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan dari pihak syarikat kepada anda semua yang telah membeli/menggunakan As Beauty dari kami dan secara langsungnya menderma RM1 untuk Palestine.

Semoga Allah memberikan rezeki yang berlipat ganda pada anda semua. InsyaAllah.

Rezeki Secupak boleh jadi Segantang. 



Saturday, October 4, 2014

Salam Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua warga AS Beauty. Mari sama-sama memperbaiki diri kita untuk terus berjaya di dunia dan di akhirat.^.^


Friday, October 3, 2014

Peraduan Foto KREATIF As Beauty !

Ini adalah 10 foto paling kreatif yang berjaya dipilih. Terima kasih kami ucapkan atas kesudian dan usaha anda utk menghasilkan foto-foto yang kreatif. Ada yang menggunakan kamera canggih dan ada yang hanya menggunakan kamera handphone, tapi tak mengapa, yg pastinya anda adalah seorang yang kreatif!

Pemilihan serta penilaian nilai kreatif atau cantik adalah berbeza mengikut persepsi individu. Jadi, jomlah like foto yang anda suka!

Ayuh kempen likes utk foto kegemaran anda. Jangan lupa like page ini juga ya! 





#Repost dari facebook AS BEAUTY

- Kempen Like telah bermula, mari ramai-ramai like gambar-gambar kreatif yang anda suka.
Foto yang tercantik dan terkreatif dengan likes terbanyak akan memenangi RM300 tunai dan barangan As Beauty bernilai RM200.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 September 2014 dan kempen likes akan bermula pada 1 hingga 10 Oktober 2014. Pemenang akan diumumkan pada 11 Oktober 2014.

KLIK Di Sini untuk paparan gambar penuh di facebook.. JOM!