Tuesday, February 16, 2016

Dah 8 tahun.



"Dah 8 tahun.." Sedar xsedar sudah hampir 8 tahun As Beauty di pasaran Malaysia. Bermula dengan hanya menjual suka suka kepada kawan-kawan sehingga menjadi salah satu produk yang dikenali di seluruh Malaysia. Syukur Alhamdulillah.

Dahulunya hanya menjual dalam kantung murah dan sekarang alhamdulillah mampu berdiri teguh dengan brand dan kotaknya yang tersindiri. Sedar xsedar packaging As Beauty semakin berevolusi yang dulunya kelihatan old skool dan sekarang nampak lebih kemas dan moden.

As Beauty asasnya adalah sebuah perniagaan keluarga. Semua perkara yang diusahakan adalah titik peluh ahli keluarga sendiri.. Alhamdulillah kami masih utuh dan dapat kekal di dalam industri ini yang kian pesat dan ramai pesaingnya. 
Kami komited untuk memberikan yang terbaik untuk anda semua. Dari segi perkhidmatan sehinggalah kualiti produk. Bilangan produk pon semakin banyak, yang mana dahulunya hanya mempunyai satu produk iaitu As Beauty 3 in 1 set. InsyaAllah akan ada lagi produk yang akan dikeluarkan syarikat. Antaranya ialah barut bersalin khusus
untuk ibu-ibu yang lepas bersalin. Ramuan khas tradisional turun temurun.

Kepada semua pengguna As beauty dan stokis2 As Beauty yg kekal setia dengan kami, ribuan terima kasih kami ucapkan. 😊

#asbeauty
#asbeautymalaysia
#asbeautysoap
#asbeautyfounder
#asbeautyskincare

Thursday, February 4, 2016

“Takpa Zura. Anak Zura lagi penting"




“Takpa Zura. Anak Zura lagi penting. Tumpu kat anak dulu. Artikel Kak Asma bila-bila pun takpa. Zura toksah dok risau”, balas Puan Asmak dalam loghat Kedah pekat beliau.

Terharu sungguh saya dengan respons Puan Asmak. Saya mahu pulangkan wang kepada beliau kerana saya terikat dengan urusan anakanda saya yang masuk hospital selama 2 minggu. Tetapi Puan Asmak menolak dan mohon saya usah risau. Terharu sungguh. Anakanda beliau juga sama. MasyaAllah, sebagaimana cantiknya acuan begitulah anak-anaknya, sangat berbudi bahasa. Mudah sangat berurusan dengan Puan Asma anak beranak. Sampel produk yang dihantar kepada saya apabila saya jumlahkan, MasyaAllah, bernilai lebih RM1,000.00. Tidak hairanlah beliau murah rezeki kerana tidak lokek memberi dan berkongsi rezeki dengan orang lain.

Apabila saya teliti tagline label As Beauty pula, ‘A Simple Beauty, Memelihara Anugerah Ilahi’, masyaAllah, kena sungguh dengan akhlak dan displin keluarga mereka ini. Menulis ialah salah satu mesin duit saya, walaubagaimanapun saya ada kriteria saya sendiri untuk menerima tugasan dan tidak akan main tangkap muat kerana tugasan yang saya wakili juga bakal memberi refleksi kepada saya. Pastinya saya selektif dalam menerima sebarang tawaran menulis artikel, serba sedikit homework akan dilakukan dahulu dan saya selalunya akan memberi peluang berlaku komunikasi dua hala supaya saya dapat mengenal peribadi empunya badan. Jika rekomendasi datang dari rakan-rakan saya, ianya menjadi lebih mudah. Pada saya cerita di sebalik sesuatu penulisan menjadi lebih bermakna jika kita dapat memahami ‘nilai yang dibawa’ pemiliknya dan juga di sebalik sesuatu produk. InsyaAllah.

Teks penuh di sini http://azuraabdullah.com/as-beauty-a-simple-beauty-memelihara-anugerah-ilahi/

Tuesday, January 26, 2016

Pemberitahuan


Selepas QU PUTEH punya kes baru-baru ini, kes As Beauty dgn KKM tahun 2013/14 ni timbul balik.

Pada awal tahun 2014 (hujung tahun 2013 kes timbul dan semua produk telah dipanggil balik)

I N F O!
KKM telah membatalkan nombor NOT yg lama (utk day cream & night cream sahaja) akibat dari batch yg bermasalah yg telah dipanggil balik tempoh hari.
Nombor NOT KKM untuk Day Cream dan Night Cream adalah seperti berikut.
Boleh klik link ini utk pautan terus ke BPFK:-
1 - Day Cream - NOT 1405055390K
2 - Night Cream - NOT 140505391K
Diminta semua pengguna dan pengedar maklum dengan maklumat yang diberikan.
Terima Kasih.

AS Beauty!

Cantik mulus dengan AS Beauty!

kulit cantik licin flawless gitu:)

Follow ig kami asbeauty_hq  


Wednesday, December 23, 2015

AS Beauty Year End Sale YES!

Salam Maulidur Rasul & Selamat Hari Natal!

As Beauty Sale Kasih Sayang Hujung Tahun sudah dibuka!

Bermula sekarang, hingga 26 Dec 2015! (24,25,26 Dec 2015)

Boleh terus pm pada page ini, atau hubungi no yang tertera!

Cepat! Cepat! Selagi stok masih ada! 


LAWATI LAMAN FACEBOOK AS BEAUTY  & AS BEAUTY 2 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAW TEMPAHAN!

Friday, December 11, 2015

AS Beauty Year End Sale!

Selepas Sale di Ipoh, ramai yang bertanyakan kami tentang Sale Online. Untuk tidak menghampakan kesayangan semua, kami akan buka Sale Online di page rasmi ini tidak lama lagi. Selalulah intai-intai page ini untuk tarikh Sale rasmi ya! Tak lama lagi.. sikit hari je lagi!! 


kiki emoticon

Wednesday, December 2, 2015

As Beauty SALE!! SALE!!


Dapatkan harga runtuh As Beauty di PHL Convention Centre Ipoh, Perak hujung minggu ini.
Dari 4 Dec hingga 6 Dec 2015.
Jom ramai-ramai serbu expo ini!
Diskaun memang terkejut punya baq ang..!!

Psst..AS Beauty juga akan melancarkan produk terbaru nanti..Jom jumpa di sana!


kiki emoticon

Wednesday, October 21, 2015

AS Beauty di Kosmo

Iklan As Beauty di KOSMO 18 Oktober.

2 produk terbaru: 

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions( EM Rm 45.00 WM Rm 47.00) & AS Beauty Toner ( EM Rm 45.00 WM Rm 47.00)

Membantu menyelesaikan masalah kulit wajah  yang berminyak, kedutan di wajah, jerawat dan kusam

Hubungi ejen2 berdekatan dengan anda untuk mendapatkan produk kecantikan terbaik dari AS Beauty!

Sila hubungi 013-5337955 untuk menjadi ejen dan pengedar AS Beauty yang sah!:)


Tuesday, October 13, 2015

Salam Maal Hijrah

Salam Maal Hijrah.



Alhamdulillah.. testimoni terbaru As Beauty Improved Formula. Kulit sihat dan cerah berseri! 



Produk-produk As Beauty
(Keluaran ZMN Makaha)
💜 Facial Treatment 3 in 1
(Set Trial & Set Besar)
- Sabun Vitamin E / C
- Krim Siang
- Krim Malam
- Krim Siang saiz Jumbo
💚 Serum Aromaterapi
- Facial Anti Ageing
- Body Serum
- Love Oil
💚 Sabun Spa (Sabun Badan)
💜 As Beauty Anti Wrinkle Solution
💛 As Beauty Toner
 MultiBerry Collagen
💚 Bedak Asas (Foundation)
💜 Bedak Padat (Compact Powder)
💗 Dari Dapur As Beauty
- Perapan Ayam Berempah

kiki emotic