Monday, August 25, 2014

Glamorous green night!

23 Ogos 2014, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort

Terima kasih kepada yang sudi hadir. Memang semua sporting dengan baju yang cantik2 sampai pening hakim nak pilih pemenang. 
Pihak As Beauty memohon maaf di atas segala kekurangan. InsyaAllah kalau ada rezeki kita jumpa lagi tahun hadapan. 
layari facebook AS BEAUTY untuk melihat gambar-gambar glamourous green anda..
Pakat-pakat tag gambar masing-masing ye..:D




*Laporan admin akan menyusul..hee

Sunday, August 17, 2014

Info!

Pihak kami telah mengeluarkan Improved Formula untuk Day Cream (DC) dan Night Cream (NC),
Untuk semak NOT baru, pergi ke link ini,

portal bpfk

kemudian select Pihak Pendaftar/Register Holder
Klik "Cosmetic Products Only",
Taip ZMN Makaha disebelahnya dan klik "SEMAK"

Paparan seperti berikut akan keluar:



Friday, August 15, 2014

Rahsia Hidung

Hai, hujung minggu ni korang buat pe? mesti macam-macam aktiviti yang korang rancangkan. So, penuhilah ujung minggu anda dengan sesuatu yang berfaedah..:)

Hari ni admin terbaca mengenai hidung dan ingin berkongsi dengan semua.. Banyak juga benda yang dapat kita tahu daripada hidung ni ea..hee



Tuhan menjadikan setiap umat-Nya berbeza antara satu sama lain. Setiap manusia ciptaan-Nya begitu unik dan mempunyai keistimewaan yang tersendiri. Mungkin ramai yang tidak menyangka selain wajah dan tingkahlaku seseorang, bentuk hidung juga memainkan peranan dalam menyingkap peribadi seseorang itu. Jadi apalagi, cuba anda kaji dan selidik peribadi pasangan anda dengan melihat bentuk hidungnya… huhu :)
  • Hidung panjang :
Jika pasangan anda memiliki bentuk hidung seperti ini, dia merupakan seorang yang mempunyai personaliti yang kukuh dan berpotensi untuk mempengaruhi orang lain yang berada di sekelilingnya. Dia seorang yang bercita-cita tinggi dan sangat sensitif orangnya. Jadi janganlah anda sengaja ‘mencari pasal’ dengan mereka yang berhidung panjang.
Selain itu, mereka juga mudah membantu dan sangat bermurah hati, hanya pada mereka yang tahu menghargainya! Anda tidak perlu membalas pertolongannya cukup sekadar anda menghargai bantuan yang dihulurkan itu. Mereka yang berhidung panjang juga dipercayai bijak menonjolkan diri dan mudah berjaya dalam perniagaan dan bidang seni.
  • Hidung kecil :
Si empunya hidung kecil, mempunyai daya imaginasi yang tinggi dan berbakat dalam bidang seni. Dia juga suka mengejar sesuatu yang baru dalam kehidupan. Bagi mereka yang berhidung kecil, suka mencuba sesuatu yang baru dalam kehidupan.
Dia juga seorang yang peramah, dan amat mudah menyesuaikan diri dengan keadaan sekelilingnya. Adakalanya sikap mereka sukar diramal dan mereka bersikap kebudak-budakan. Jadi usahlah anda rasa bosan dengan sikap si hidung kecil kerana mereka sememangnya seorang yang manja.
Awas, pemilik si hidung kecil tidak tetap pendirian. Dia juga mudah dipengaruhi oleh orang lain dan bersikap terburu-buru dalam membuat keputusan, tanpa memikirkan pro dan kontra keputusan tersebut. Ha… bila dah tersilap langkah, tiada gunanya lagi…
  • Hidung paruh burung :
“Eh, betullah. Sekali pandang, hidung dia macam paruh burung, nampak macam patahkan!” Mungkin itu yang akan anda perkatakan apabila ternampak seseorang yang mempunyai hidung jenis ini. Ha… jangan tak tahu… mereka yang mempunyai hidung jenis ini ada keistimewaannya. Mereka mempunyai pendirian yang teguh dalam membuat sesuatu keputusan dan tidak mudah terpengaruh dengan kata-kata orang lain.
Mereka cukup tegas dalam apa jua keadaan, tidak terburu-buru dan menunggu masa yang sesuai sebelum membuat sesuatu tindakan. Pasti ramai yang berminat dengan pemilik si hidung paruh burung ini kerana daya pemikiran mereka cukup imaginatif, kreatif dan bijak, tetapi mereka agak sukar untuk mencari cinta sejati dalam kehidupan mereka.
  • Hidung tajam :
Ha… jaga-jaga dengan pemilik si hidung tajam! Mereka ini jenis yang memandang kebendaan. Bagi mereka aset dan wang adalah segala-galanya. Tiada apa lagi yang penting selain dua perkara tersebut. Erm, jangan salah faham, pemilik si hidung tajam ini, bukanlah kaki pisau cucur, mereka mengumpulkan aset dan mencari wang dengan tulang empat kerat mereka dan bukan menumpang kekayaan orang lain. Mereka sanggup bekerja keras demi memastikan kehidupan mereka selesa dan senang.
  • Hidung lurus:
Bertuahnya kalau anda berdampingan dengan si pemilik hidung lurus. Ha… mereka ini merupakan seorang yang setia dan adil dalam menyelesaikan sesuatu perkara. Mereka adalah golongan yang sanggup berkorban demi orang lain berbanding menjaga kepentingan sendiri. Si hidung lurus akan mencari pasangan hidupnya yang juga setia dan tidak menipu. Awas, sekali anda telah menipu si hidung lurus, peratus kepercayaannya kepada anda akan turun ke tahap 0%. Jangan main-main.
  • Hidung kembang:
Mereka yang berhidung kembang merupakan seorang yang aktif dan cekap dalam melakukan apa jua kerja. Mereka seorang yang artistik dan suka mempelbagaikan aktiviti seharian mereka. Jika anda ingin meminta pertolongan, carilah pemilik hidung kembang sebab mereka akan membantu anda pada bila-bila masa. Mereka mudah kasihan kepada teman-teman, sehingga tidak sanggup untuk mengecewakan sesiapa.
  • Hidung runcing:
Mereka yang berhidung runcing adalah seorang yang lemah-lembut dan amat berdiplomasi. Ha… jangan tak tahu, mereka yang berhidung runcing juga licik orangnya, mereka juga bersikap pentingkan diri sendiri. Satu lagi kelemahan si hidung runcing, mereka mudah terpengaruh dengan apa juga yang dilakukan oleh orang lain. Mood mereka sukar dijangka, jadi janganlah anda melakukan sesuatu yang ‘bodoh’ kerana ia akan menjerat diri anda sendiri.
  • Hidung pesek:
Mereka yang memiliki bentuk hidung seperti ini merupakan seorang yang kuat berahsia. Orang yang tidak mengenali pemilik si hidung pesek tidak akan dapat menjangka perasaan mereka dari semasa ke semasa. Mereka juga dikatakan kurang yakin dalam melakukan sesuatu perkara, sedangkan mereka sebenarnya boleh menyelesaikan perkara tersebut dengan baik. Si hidung pesek cukup ramah dan mudah mesra walau dengan sesiapa sahaja. Mereka boleh membuatkan orang lain cukup senang dengan kehadiran mereka.
Erm, apalagi pastikan bentuk hidung pasangan anda agar mudah untuk anda mengenalpasti peribadi atau personalitinya. Selepas ini, tiada lagi alasan untuk anda tidak mengetahui peribadi pasangan anda


Posted by PakarHowTo on December 14th, 2008 in Rahsia

*Ini bukan penulisan daripada admin, admin hanya kongsikan sahaja..smoga bermanfaat..^.^

Tuesday, August 12, 2014

Jerawat?


Jerawat?

Eh, tetiba ada jerawat naik pulak. Alahai, hilang mood nak buat kerja. Ok, selain tepek krim malam As Beauty pada jerawat tu, admin nak kongsikan petua-petua lain untuk mengecutkan jerawat:-

- Bawang putih
Titik/ketuk2 sampai keluar air kemudian air tu sapukan pada jerawat.

- Ubat gigi
Yang ni berkesan utk jerawat batu. Picit sikit ubat gigi tu dan sapulah pada jerawat itu.

- Lipstik
Tak pelik pun. Sapu je lipstik kat jerawat yg ada nanah tu. Cepat dia masak, cepatlah kecut dan hilang.

- Kayu manis
Asah sedikit kayu manis, serbuk halus tu sapukanlah pada jerawat. Kepanasan kayu manis tu akan mempercepatkan proses pengecutan.

- Limau nipis
Sapu air perahan limau nipis pada jerawat. Kandungan asid yg terdapat dlm limau sgt baik mematikan bakteria pd jerawat.

Kesan adalah bergantung pada jenis dan kondisi jerawat dan mungkin berbeza bagi setiap individu. Selamat Mencuba. 

Wednesday, August 6, 2014

AS Beauty!

As Beauty Improved Formula
Formulasi diperbaiki, untuk kesan lebih lagi..
Dapatkan sekarang!





AS Beauty memelihara anugerah Ilahi


Tuesday, August 5, 2014

Dapatkan segera!

Berita Baik bagi anda yang tercari-cari toner yang sesuai! (Jangan beli toner tiruan tu tau)

Masukkan air suling dalam botol
kosong (promosi As Beauty ni datang bersama botol spray) kemudian masukkan 7-8 titik facial serum, goncang-goncang dan
tadaaa, jadilah toner aromaterapi. Jom cuba! 


Sunday, August 3, 2014

1st Annual Dinner As Beauty

Marilah ber 'blink2' bersama kami. Ada cabutan bertuah, 'best dress' dan jelitanista sekalian akan dihiburkan dengan artis jemputan iaitu Hafiz Hamidun. Hanya RM60 seorang. Dapatkan seat anda sekarang! Tempat adalah terhad.
Hubungi 019-2596509 utk keterangan lanjut ya! 




JOM RAMAI2 MERIAHKAN MAJLIS..:)

Saturday, July 26, 2014

~Selamat Hari Raya Aidilfitri~


Salam Aidilfitri dari kami,
ZMN Makaha & As Beauty,
Pandu pulang berhati-hati,
Semoga ceria dan dirahmati.


Balik kampung semua gembira,
Tak sabar hendak bersama keluarga,
Salah silap mohon dipinta,
Bersama As Beauty kekal jelita.


^.^

Thursday, July 24, 2014

Pomosi hebat Hari Raya!!

Dapatkan promosi hebat Aromatherapy AS Beauty LOVE OIL dan FACIAL SERUM sekarang!!

Pakej ini juga menawarkan botol spray secara percuma..

Nak tahu kegunaan botol spray ini?Botol spray ni boleh digunakan untuk mengisi love oil atau facial serum untuk kegunaan harian supaya mudah untuk dibawa dan digunakan..

Boleh scroll down dan cari post admin yang terdahulu mengenai penggunaan botol spray ini dengan facial serum..:)

Harga promosi cuma RM145.00!

Harga asal:

Aromatherapy (Love Oil)
Harga:RM80 / RM84 (WM/EM)

Aromatherapy (Facial anti ageing serum)
Harga:RM80 / RM84 (WM/EM)




Khasiat Aromatherapy AS Beauty

Love oil for women

-Meningkatkan sistem reproduktif.
-Menghalang pembiakan bakteria/fungus pada kulit.
-Terapi penggantian haruman, merangsang bahagian otak yang mengawal aktiviti seks.
-Mengurangkan rasa tidak selesa pada faraj dan akan sentiasa berbau wangi.
- Sapukan juga sebelum hubungan intim bersama suami utk kehangatan berganda.
- Botol kecil ini boleh tahan sehingga 6 bulan. 

Facial Anti ageing serum

AS Beauty facial anti-ageing serum juga membantu mempercepatkan hilangnya jerawat/jeragat dan resdung. So combination set AS Beauty 3 in 1 dengan facial serum adalah sangat disarankan untuk pemulihan wajah yang lebih baik dan berkesan.

Dapatkan segera!^.^

Tuesday, July 22, 2014

PERHATIAN!

INI ADALAH T I R U A N!!

Pihak syarikat tidak PERNAH mengeluarkan toner seperti di dalam gambar ini. Produk tiruan ini dijumpai di sekitar KL dan juga ditemui di Ipoh dan mungkin sudah berada di seluruh Malaysia. Sekiranya anda membeli produk kami dgn harga yg sgt sgt murah, berhati-hatilah itu adalah produk TIRUAN! Kami juga mendapat aduan set As Beauty juga pernah dijual dgn harga yg sgt murah. Itu pastinya TIRUAN! Pastikan anda membeli produk As Beauty dari pengedar kami yang sah!


#Repost dari facebook AS Beauty