Wednesday, December 23, 2015

AS Beauty Year End Sale YES!

Salam Maulidur Rasul & Selamat Hari Natal!

As Beauty Sale Kasih Sayang Hujung Tahun sudah dibuka!

Bermula sekarang, hingga 26 Dec 2015! (24,25,26 Dec 2015)

Boleh terus pm pada page ini, atau hubungi no yang tertera!

Cepat! Cepat! Selagi stok masih ada! 


LAWATI LAMAN FACEBOOK AS BEAUTY  & AS BEAUTY 2 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAW TEMPAHAN!

Friday, December 11, 2015

AS Beauty Year End Sale!

Selepas Sale di Ipoh, ramai yang bertanyakan kami tentang Sale Online. Untuk tidak menghampakan kesayangan semua, kami akan buka Sale Online di page rasmi ini tidak lama lagi. Selalulah intai-intai page ini untuk tarikh Sale rasmi ya! Tak lama lagi.. sikit hari je lagi!! 


kiki emoticon

Wednesday, December 2, 2015

As Beauty SALE!! SALE!!


Dapatkan harga runtuh As Beauty di PHL Convention Centre Ipoh, Perak hujung minggu ini.
Dari 4 Dec hingga 6 Dec 2015.
Jom ramai-ramai serbu expo ini!
Diskaun memang terkejut punya baq ang..!!

Psst..AS Beauty juga akan melancarkan produk terbaru nanti..Jom jumpa di sana!


kiki emoticon

Wednesday, October 21, 2015

AS Beauty di Kosmo

Iklan As Beauty di KOSMO 18 Oktober.

2 produk terbaru: 

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions( EM Rm 45.00 WM Rm 47.00) & AS Beauty Toner ( EM Rm 45.00 WM Rm 47.00)

Membantu menyelesaikan masalah kulit wajah  yang berminyak, kedutan di wajah, jerawat dan kusam

Hubungi ejen2 berdekatan dengan anda untuk mendapatkan produk kecantikan terbaik dari AS Beauty!

Sila hubungi 013-5337955 untuk menjadi ejen dan pengedar AS Beauty yang sah!:)


Tuesday, October 13, 2015

Salam Maal Hijrah

Salam Maal Hijrah.



Alhamdulillah.. testimoni terbaru As Beauty Improved Formula. Kulit sihat dan cerah berseri! 



Produk-produk As Beauty
(Keluaran ZMN Makaha)
💜 Facial Treatment 3 in 1
(Set Trial & Set Besar)
- Sabun Vitamin E / C
- Krim Siang
- Krim Malam
- Krim Siang saiz Jumbo
💚 Serum Aromaterapi
- Facial Anti Ageing
- Body Serum
- Love Oil
💚 Sabun Spa (Sabun Badan)
💜 As Beauty Anti Wrinkle Solution
💛 As Beauty Toner
 MultiBerry Collagen
💚 Bedak Asas (Foundation)
💜 Bedak Padat (Compact Powder)
💗 Dari Dapur As Beauty
- Perapan Ayam Berempah

kiki emotic


Thursday, October 8, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles Solution + AS Beauty Toner


Fuhh rasa da bersawang dah blog punya lama xupdate..huhu..

Rasanya pasti da ramai yang dah tahu dua produk terbaru AS Beauty ni kan.. Haa sememangnya berkesan dan mantap!

Sesuai untuk semua golongan dan pasti dapat menyelesaikan masalah kulit wajah anda!:)

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions bagus untuk mereka yang ingin menghilangkan kedutan di wajah terutamanya di kawasan mata dan pipi..

AS Beauty Toner yang pertama kalinya toner yang diekstrak dari Tongkat Ali mampu memberikan kesegaran pada wajah dan membersihkan kulit wajah untuk tampak berseri dan ceria..:)

Gabungan mantap.
As Beauty Refreshing Toner RM45sm/RM47ss
As Beauty Anti Wrinkles Solution RM45sm/RM47ss
Dapatkan konsultasi cara pemakaian yg terbaik dari Pengedar-pengedar sah kami.

Atau hubungi Pn Asmak dia talian 013-5337955

Saturday, September 19, 2015

New Best Product from AS Beauty!



Testimoni pengguna. Memang best beb! Rata-rata memang amat menyukai bau dan kesan toner nih! Wangi dan lembap je kulit sepanjang hari.. Muka pon xkotor jadinya.



As Beauty Refreshing Toner
Cuba dulu, baru tahu!

RM45sm / RM47ss

Boleh hubungi pengedar-pengedar kami yang sah seperti yang tertera di di blog ini. 
Like facebook AS BEAUTY untuk informasi terkini. 
Like facebook group AS BEAUTY untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai produk kami dan mengenali pengedar-pengedar kami di seluruh Malaysia.:) 

Wednesday, September 16, 2015

AS Beauty Toner

Berhati-hati ya! Jangan tersalah beli. Toner yg biru itu adalah TIRUAN!
As Beauty Refreshing Toner Botol warna putih dgn penutup kelabu.
Take Note Ladies!


Monday, September 14, 2015

AS Beauty Toner!

Aaaa lamanya xupdate..sibuk naw 2 3 menjak ni..huhu

Anyway masa yang ditunggu tunggu telah tiba..Akhirnya syarikat telah mengeluarkan AS Beauty Toner dengan ekstark tongkat ali..hehe.. Harap xada lagi yang beli yang tiruan yang botol biru tu..beli yang ini memang puas hati dan komfem original dari AS Beauty!:)


 As Beauty Refreshing Toner dengan Tongkat Ali
Satu revolusi penciptaan toner yang berkesan membersihkan permulaan kulit secara lembut dan melembap. Penggunaan toner yang diformulasikan bersama Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) Hydrosol mampu membersih bekas pengelupasan kulit mati dan kotoran pada permukaan kulit.
Bahan Utama :
Eurycoma Longifolia Extract
Hamamelis Virgina Extract
Aqua
Ascobic Acid
Chlorophyllinum Cupreum
Phenoxyethanol

As Beauty Refreshing Toner 100ml available NOW!
RM45SM / RM47SS
KKM NOT150802851K

Grab it fast! Memang sangat laris dan berbaloi dan best sgt untuk dipakai..wangi pon wangi..hehe

Bole hubungi kami atau dapatkan daripada ejen-ejen yang berdekatan anda!


Like page AS Beauty Group untuk sebarang pertanyaan dan order!:)))

Sunday, August 30, 2015

Merdeka!Merdeka!Merdeka!


Sedar tak sedar sudah 58 tahun kita merdeka.. Sekejap saja masa berlalu dan diharapkan Malaysia terus maju seiring dengan negara-negara membangun yang lain. Kita doakan bukan sahaja dari aspek pembangunan bahkan juga dari segi kerohanian dan ketuhanan. InsyaAllah sama-sama kita usahakan.

Anyway, bersempena dengan Merdeka ni, AS Beauty mengadakan jualan istimewa untuk para peminat-peminat dan pengguna AS Beauty di luar sana. Memang murah gile beb! untuk Hari Merdeka ini sahaja
!!!So, dapatkan sekarang!! Sila hubungi HQ di 04-7592258 atau hubungi Pn. Asmak di talian 013-533 7955 atau pon boleh hubungi En. Zull Amri di talian 019-449 7955 untuk order dan sebarang pertanyaan. Setiap order akan diambil dan di pos pada 1 September nanti selepas cuti umum Merdeka!


JUALAN ISTIMEWA:

31 OGOS - 1 SEPTEMBER 2015

3 SET 3 IN 1- RM 250
1 pcs Anti Wrinkles Solutions - RM 35
1 pcd Multi Berry Collagen - RM 70

Cepat! cepat! hubungi/message/call atau wasap pon boleh nombor telefon yang diberikan di atas untuk tempahan !MERDEKA!!!:DD

#follow instagram kami ASBEAUTY_FOUNDER


Monday, August 17, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions

Salam dan selamat sejahtera. Hari ni admin nak tunjuk testimoni AS Beauty Anti Wrinkles yang memang tgh hot  sekarang. "Saya perkenalkan dan saya juga pakai" itulah kata-kata yang diucapkan oleh pengasas AS Beauty sendiri Pn. Asmak. Alhamdulillah memang menunjukkan perubahan yang ketara pada kulit saya yang sudah berusia ini..kesan daripada kegiatan aktif saya di dalam sukan bola jaring yang banyak terdedah kepada panas dan terik matahari..kulit menjadi gelap, kusam dan tidak berseri.. Alhamdulillah semenjak menggunakan AS Beauty  Anti Wrinkles Solutions, kulit wajah saya semakin sihat dan kedutan di muka semakin kurang..ditambah pula dengan penggunaan AS Beauty 3 in 1 set..wajah saya semakin berseri dan cerah..AS Beauty 3 in 1 set dan Anti Wrinkles Solutions sememangnya gandingan produk yang mantap bagi mereka yang inginkan wajah yang sihat,cerah dan berseri seri..InsyaAllah..:)




Thursday, August 6, 2015

AS Beauty 3 in 1 set


As Beauty Facial Treatment 3 in 1 membantu:-
💚 Mencerahkan kulit
💚 Memudarkan jeragat
💚 Mengatasi masalah jerawat
💚 Menghilangkan parut & noda noda hitam
💚 Menjadikan kulit berseri secara semulajadi
💞 Selamat Tinggal kulit kusam!
💞 Selamat Datang kulit sihat!
✔ Kelulusan KKM
✔ Halal
💚 Memelihara Anugerah Ilahi💚

Tuesday, August 4, 2015

As Beauty Anti Wrinkles Solution Serum Stem Cell


Cara penggunaan:-
✔ Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
✔Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
✔Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.

Sunday, July 26, 2015

AS Beauty Aromatherapy!

Dapatkan serum aromatherapy AS Beauty pada agen agen syarikat yang sah!(rujuk gambar di atas untuk senarai agen berdekatan anda)

Terdapat 3 Serum Aromaterapi As Beauty
~ Facial Anti Ageing Serum
~ Body Serum
~ Love Oil

Setiap satunya mempunyai khasiatnya yang tersendiri bertindak khusus kepada wajah, badan dan juga mahkota wanita. 

100% natural tanpa bahan kimia atau pengawet. Proses pemulihan yang berperingkat dan selamat tanpa kesan sampingan.

Bertindak secara dalaman dan digunakan pada di luar tubuh sahaja. Penggunaan satu botol sahaja sudah memadai untuk merasakan kesannya kepada tubuh, wajah dan mahkota wanita. 
"Tingkatkan kebahagian rumah tangga anda. Hubungan intim semakin erat dan bahagia seperti detik detik awal perkahwinan. Abang pon makin sayang:)"
~AS Beauty Memelihara Anugerah Ilahi~

Wednesday, July 22, 2015

Ejen Diperlukan!

Dapatkan sekarang produk terbaru AS Beauty, AS Beauty Anti Wrinkles Solutions! Berkesan untuk menghilagkan kesan kedutan di wajah. Bertindak dalam masa 7 hari.:)


Selamat Hari Raya!



Ish admin ni selalu lambat wish.. Da raya ke 6 baru nak wish..huhu.. Sorry ye admin busy skit semenjak 2 menjak ni..lambat pulak update.hew. Rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua umat Islam di Malaysia dan seluruh dooniaa..hehe.. Mohon maaf andai ada salah dan silap dari pihak kami.. Kalau ada benda yang tak kena kita sama sama la bermaafan ye 0-0.. Kepada mereka yang dalam perjalanan pulang pada hari ini, pandu dengan cermat ye, Kami doakan anda semua sentiasa selamat dan dirahmati Allah.. Untuk pengetahuan semua, AS Beauty telah beroperasi pada hari ni, sekiranya anda mempunyai sebarang urusan tempahan barang boleh hubungi kami.. 0135337955-Pn Asmak



Wednesday, July 15, 2015

~Mood Raya~

Hi semuaa.. Harini adalah hari terakhir untuk sebarang order dan urusan mengepos barang dari HQ AS Beauty. Yang mana ada niat nak order tu kita tangguh lepas raya nahh..Kita sambut raya dulu. Hee.. HQ akan beroperasi semula pada Rabu 22 Julai depan! Selamat Pulang ke Kampung semua!:)


Monday, June 22, 2015

Katalog terbaru AS Beauty~

Salam Ramadan Al Mubarak semua!

Sempena bulan yang mulia ini, AS Beauty telah melancarkan katalog terbaru yang ternyata lebih Cantik, Anggun dan Curlass gitu!hah!



Katalog terbaru ini akan diedarkan kepada semua ejen dan pembeli AS Beuaty bermula pada hari ini. Details mengenai produk yang lebih jelas dan mengandungi semua rangkaian produk AS Beauty yang berada di pasaran.:)

Wednesday, June 3, 2015

AS Beauty Multi Berry Collagen

~faikah dan keluarga~

Kekal cantik dan sihat bersama AS Beauty Multi Berry Collagen! Amalkan seharian untuk kulit cantik dan bahagia bersama keluarga tersayang..

-Mudah dibawa
-Sedap dimakan dan penuh khasiat!:)

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions


Dapatkan sekarang
Hanya RM 45.00 sahaja/Sabah Sarawak RM 47.00

Saturday, May 16, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles solution

AS Beauty Memelihara Anugerah Ilahi~

Produk terbaru dari AS Beauty!Dapatkan sekarang dari dealer sah AS Beauty berdekatan dengan anda atau hubungi syarikat di talian 04-7592258 @ 013-5337955

Bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan wajah.. Kesan dapat dilihat seawal 7 hari!

EM: RM 45
WM: RM 47

Dapatkan sekarang!

Sunday, May 10, 2015

AS Beauty Anti Wrinkles Solutions

As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell
Promosi hari ini sahaja! RM40 setiap satu!
Order sekarang! kiki emoticon
Cara penggunaan:-
✔ Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
✔Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
✔Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.


Saturday, May 9, 2015

Toner AS Beauty!

Berhati-hati dengan Toner Tiruan!!
Toner As Beauty yang sebenar masih berada di peringkat akhir makmal. Akan dipasarkan sikit masa lagi. InsyaAllah kami hasilkan yang terbaik utk anda semua!
Jangan beli dan pakai Toner tiruan ya!



 
kiki emoticon

Thursday, May 7, 2015

Salam Jumaat

Sesiapa yang tiba-tiba seperti terasa semacam ada 'aura negatif' atau 'nasib malang' melingkunginya & kehidupannya sehingga tidak berjaya etc, SEGERALAH menjauhi perasaan itu dan amalkan apa yang diajar oleh baginda Rasulullah dan berserah diri kepada Allah dengan membaca doa ini :
اَللَّهُمَّ لاَ يَØ£ْتِى بِالْØ­َسَنَاتِ Ø¥ِلاَّ Ø£َنْتَ ، وَلاَ يَدْفَعُ السَّيِّئَاتِ Ø¥ِلاَّ Ø£َنْتَ ، وَلاَ Ø­َوْلَ وَلاَ قُوَّØ©َ Ø¥ِلاَّ بِك .
Ya Allah, tiada yang dapat mendatangkan kebaikan kecuali Engkau, dan tiada yang dapat menolak keburukan kecuali Engkau, dan tiada daya dan tiada kekuatan melainkan dengan izin Engkau. (Riwayat Abu Daud )
#petikan daripada FB Uztaz Zaharudin Abd Rahman

Wednesday, April 29, 2015

Testimoni!

Jom ke Official Group As Beauty utk baca byk testimoni n feedback menarik!
Kredit to FB :-
Ct Azuida
Liyana Nabila II


Wednesday, April 22, 2015

"Miss V"

"Cantik luar dan dalam".

Kecantikan lahir daripada kesihatan luar dan dalam yang baik. Khususnya bagi wanita yang amat menitik beratkan penampilan dan keyakinan diri. Jika kecantikan wajah dan tubuh badan dijaga, bagaimana pula dengan organ seksual wanita atau lebih dikenali sebagai "Miss V" di kalangan wanita.

Kebersihan "Miss v" amatlah penting bagi memastikan kesihatan sistem reproduktif dalam keadaan baik dan dapat memberikan kepuasan hubungan intim yang sempurna. Sekiranya tidak dijaga, masalah bau, gatal, keputihan atau isu ginekologi akan berlaku.


Organ seksual yang tidak dijaga dengan baik akan mengakibatkan masalah serius yang akan memudaratkan tubuh badan dan kehidupan seharian anda.



SEKIRANYA ANDA MENGALAMI MASALAH-MASALAH SEPERTI
  • MASALAH BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN
  • KEPUTIHAN
  • KEGATALAN
  • JANGKITAN BAKTERIA
DAPATKAN SERUM LOVE OIL AS BEAUTY YANG SEMEMANGNYA BERKESAN BAGI MENGATASI MASALAH-MASALAH INI!!



Serum Love Oil AS Beauty  bertindak: 

✔ Mengatasi masalah bau dgn keharuman bunga-bungaan dan aromaterapi,
✔ Membantu wanita untuk mencapai klimaks
✔ Rapat, mencengkam. Suami pasti tergamam!
✔ Menghalang pembiakan fungus, kulat dan bakteria
✔ Mengatasi masalah keradangn kulit
✔ Memberi tenaga!
✔ Merawat kegatalan dan keputihan,
✔ Membantu merawat sel sel kulit dari dalam
✔ Menyegarkan rahim


SELAMAT, NATURAL DAN 100% ASLI


1) AS Beauty Love Oil dirumus khas dari Esential oil bunga-bungaan yang berkualiti dan natural
2) Membantu mengatasi masalah dalaman wanita.
3) Jadikan kehidupan harian anda sihat dengan haruman yang harum lagi mempersona!

Dapatkan sekarang!!





Sunday, April 19, 2015

Terengganu Islamic Lifestyle Expo 2015

Alhamdulillah. Sambutan yg amat menggalakkan di Ekspo Gaya Hidup Islam As Beauty di Terengganu. Walaupun terpaksa pulang awal pada hari terakhir di atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

InsyaAllah kami akan berkunjung lebih banyak lagi negeri sekitar Malaysia selepas ini.

Teruskan menyokong kami!



Tuesday, April 14, 2015

Islamic Lifestyle Expo Terengganu 2015


We are now heading to Terengganu for Islamic Lifestyle Expo. See you there!:DD

Sunday, April 12, 2015

Monday Blues~

As Beauty bukan produk kecantikan yang biasa-biasa. Sudah lama bertapak di Malaysia dan telah mengeluarkan pelbagai rangkaian produk kecantikan, kesihatan dan kosmetik.

Terkenal dengan produk AS Beauty 3 in 1 set, AS Beauty terus mengorak langkah dengan mengeluarkan berbagai produk kesihatan lain seperti Bedak Padat, Rangkaian Aromatherapy, Collagen dan lain-lain lagi.

Collagen keluaran AS Beauty iaitu Multi Berry Collagen merupakan rumusan khas daripada Hydrolized marine collagen dan buahan beri yang merupakan agen atioksidan yang bermutu tinggi yang memberi banyak manfaat untuk kesihatan kuku, kulit mata dan tulang. Dibungkus dalam sachet supaya mudah dibawa untuk dimakan di tempat kerja, di dalam kereta mahupun dalam kapal terbang. Dengan pengambilan 1 sachet sehari, pastinya mampu menambah kesihatan diri untuk tampil lebih anggun cantik dan bergaya.

Rangkaian Aromatherapy AS Beauty Produk yang dihasilkan ialah SERUM yang diperbuat dari estrak bahan organik semula jadi.Serum terpilih khas untuk merawat muka, badan dan mahkota wanita. Didatangkan dengan 3 jenis produk iaitu facial serum, body serum dan juga love oil yang merangkumi penjagaan yang menyeluruh seluruh tubuh badan terutamanya wanita.

Klik di sini untuk Khasiatnya




Nantikan wajah baru Serum AS Beauty di pasaran!

Bedak Padat AS Beauty  Bedak padat yang diformulasi khas dari mineral tanpa bahan kimia yang merbahaya kepada kulit. Tekstur yang halus dan lembut untuk mudah diratakan pada muka. Menjadi pilihan wanita untuk membawanya bersama di dalam beg tangan. Boleh digunakan untuk kegunaan seharian untuk menutup cela di wajah dan mendapatkan tona warna kulit yang diidamkan. Didatangkan dengan 4 warna:

-Kuning langsat
-Kuning pengantin
-Kuning natural
-Kuning mutiara(warna baru)


Produk AS Beauty sememangnya mantap, berkualiti dan terjamin. Dapatkan sekarang, produk rawatan dan penjagaan tubuh badan dari hujung kepala hingga ke kaki..heehe ^.^


Soap E New Packaging!

Sabun Vitamin E (Bulat) packaging baharu. smile emoticon


Tuesday, April 7, 2015

Pemenang AS Beauty Selfie Photo Contest 2015!!!

Contest Selfie As Beauty
Tahniah Fatin Amira kerana memenangi Contest Selfie As Beauty dengan mendapat likes terbanyak. Anda akan membawa pulang barangan As Beauty serta wang tunai yang membawa jumlah RM500!
4 peserta lain yang sporting itu pula akan mendapat saguhati berupa 1 kotak Multiberry Collagen dan 1 set trial As Beauty.
Tahniah buat semua dan Terima Kasih! kiki emoticon




Info lanjut di FACEBOOK AS BEAUTY

Sunday, April 5, 2015

NIght Cream New Packaging!

I N F O
Bagi mematuhi keperluan KKM & BPFK dan mengelakkan timbunan produk tiruan, pihak syarikat akan menukar packaging secara berperingkat-peringkat. Kotak Baharu Night Cream ini sudah pun berada di pasaran. Kemudian juga akan disusuli dengan produk-produk As Beauty yang lain. 
Take note ya! kiki emoticon


Saturday, April 4, 2015

AS Beauty Photo Selfie Contest 2015!

Ini dia 5 peserta yang terpilih. Memang cantik-cantik dan yang paling best anda memang sporting!
Share foto anda ini dan cari like ya! Foto yang dishare dengan likes terbanyak akan memenangi barangan As Beauty serta wang tunai yang membawa jumlah RM500!
Cara:
- Share foto anda dan likes!
Tarikh tutup likes pada 4/4/15. Kali ni kempen like kita buat sekejap je. wink emoticon
Peserta yang menghantar penyertaan (walaupun tidak mengikut syarat dan tidak terpilih, akan menerima saguhati juga ya, admin akan hubungi anda nanti)^_^
Tahniah & Terima Kasih





Hadiah yang bakal dimenangi!

Cepat-cepat like gambar mereka di Facebook AS Beauty!! Tarikh tutup adalah pukul 12 malam ini!
kiki emoticon