Monday, May 29, 2017


Mari sahabat, aminkan doa ini

Ya Allah, jadikanlah hari ini dan hari-hari selanjutnya jauh lebih baik daripada hari-hari yang telah kami lalui.
Ya Allah, 
Bangunkanlah,
kembangkanlah dan
bangkitkanlah semangat kami dalam bekerja, berusaha, beribadah, dan beramal.
Ya Allah, jaminlah kesihatan, keberhasilan, dan kesejahteraan bagi kami.
Ya Allah, limpahkan dan lipat-gandakanlah rezeki-Mu untuk kami.
Ya Allah, ciptakan dan jadikanlah hanya kesempatan yang baik-baik sahaja bagi kami.
Ya Allah, perlihatkanlah, perdengarkanlah dan rasakanlah kejadian, berita dan pengalaman yang menyenangkan sahaja kepada kami.
Ya Allah, mudahkanlah semua urusan kami, jauhkanlah kami daripada segala kesulitan, perkenankanlah doa kami dan harapan kami.
Amin


Bulan ramadhan adalah bulan yg suci seperti embun pagi yg membasahi dedaunan dikala pagi.
Embun sejuk yg akan membasuh dan membersihkan jiwa kita dari segala dosa.
Kesempatan ini kami AS BEAUTY mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa.



Saturday, May 20, 2017

APA TONER BEKERJA UNTUK KULIT??
MEH SAYA NAK KONGSI KEBAIKAN TONER AS BEAUTY

1) Imbangkan  PH kulit 

Lepas cuci muka wajib pakai toner utk kasi bersih lagi kulit &seimbangkan ph kulit.
Jadi, toner ni penyelamat pada wajah kita, dia akan seimbangkan PH kulit .

2) Mengecilkan liang pori

Liang pori terbuka ni macam kawah lubang bekas jerawat tu, tanpa toner macam mana nak tutup. Selalunya pori terbuka ni macam kulit artis atau pun yang selalu make up tebal. Sebab tu bila pakai foundation smooth cantik je kulitnya kan, bila tanggal make up " tanjat gugurl tau " heks

3) Memberi kelembapan pada kulit wajah

Pernah rasa selepas cuci muka, kulit rasa kering dan menarik? Itu sebab segala sebum minyak dah dibersihkan dengan sabun, kalau yang kuat PH nya tu akan terasa kulit menegang perit, pakai toner selesai masalah, Insya Allah.

4) Melicin dan menghaluskan kulit

Konsisten pakai toner hari-hari selepas cuci dapat melicinkan dan menghaluskan kulit


KEBAIKAN TONER AS BEAUTY

yang bestnya toner as beauty ni ada tongkat ali hydrosol mampu membersihkan kulit mati dan kotoran pada permukaan kulit


WHATSAPP TO ORDER 013.533.7955







CARA PAKAI TONER YG BETUL

LANGKAH 1
cuci muka dengan rapi menggunakan pembersih @pencuci muka


LANGKAH 2
lap wajah sehingga kering.. dap dap ja k..
jangan gosok dengan tuala kerana boleh menyebabkan kerosakan kulit


LANGKAH 3
sapukan sedikit toner pada kapas
elakan mencelup kapas dalam toner kerana ini  boleh mencemarkan toner 


LANGKAH 4
gunakan gerakan mengusap lembut untuk menyapu toner pada kulit 
biarkan toner kering dahulu sebelum apply mosturizer





WHATSAPP TO ORDER 013.533.7955


CARA PENGGUNAAN TONER AS BEAUTY
goncangkan sebelum digunakan
tuangkan sedikit toner pada kapas,ratakan toner keseluruh muka
mulakan dari dagu hingga ke garisan rahang dan pipi.elakan terkena mata
gunakan pada waktun pagi dan malam untuk kesan yg lebih sempurna.






sapa yang ada masalah kulit berminyak, kulit kering , nak kecutkan jerawat boleh cuba  Toner Asbeauty ni ok.. Size pula senang dibawa travel dan kemana sahaja..
berminat boleh terus whatsapp 013.533.7955









Monday, May 15, 2017

A Simple Beauty~




[Maksud bacaan ketika duduk di antara dua sujud]

Ya Allah, ampunilah daku,
Rahmatilah daku,
Kayakan daku,
Angkatlah darjatku,
Rezekikan daku,
Berilah aku hidayah,
Sihatkanlah daku Dan
Maafkanlah akan daku.

Amin.





Sunday, January 29, 2017

As Beauty CNY Sale


Selamat Tahun Baru Cina utk semua kaum cina 😊

Utk meraikan Tahun Baru Cina ini, As Beauty ada buat sale taw. Bkn 10%, bkn 20%, tp 30%!!!
heeee byk tu..
Apa tgg lg, hmpa suma cpt2 lar rebut peluang ini ya..
Bkn slalu taw km nk buat sale ne πŸ˜›

Yg mna bru pertama kli nk try skin care ne, hmpa jgn risau.
Skin care dr As Beauty ne leh bantu plbagai mslh kulit muka hmpa.
Raya Puasa lmbt lg, tp mula kn pnjgaan muka hmpa dr skrg, bru lh flawless nnt d hari raya.
heee jgn ingt pkai 3 hari terus flawless taw..
Produk km semuanya slmt d gunakn.
So hmpa tgg pa lg.
Lekaih mai membeli dgn As Beauty!

utk order,
leh Whatsapp or msg ke no, 013-5337955