Tuesday, December 31, 2013

New Year!

Happy 2014 everyone!:)




AS Beauty mengucapkan selamat tahun baru kepada semua..
Syukur kepada Allah kita dipanjangkan usia untuk berjumpa lagi pada tahun ini..
Semoga tahun 2014 ini membuka 1001 pintu rezeki dan rahmat kepada kita..

Pihak syarikat akan melakukan beberapa pembaharuan pada tahun ini dalam meningkatkan mutu dan memberi kepuasan kepada semua..insyaAllah..:)

Saturday, December 28, 2013

Brochure 2014







Brochure terbaru AS Beauty memaparkan barisan produk AS Beauty di pasaran dan juga satu produk terbaru yang akan dipasarkan pada 2014..:)

Iklan 2013


Iklan di Infiniti keluaran Disember 2013


Iklan AS Beauty 2013 di majalah-majalah:

I-Sihat  (November 2013)
Infiniti (November dan Disember 2013)
Harmoni (Oktober 2013)

Sunday, December 22, 2013

Note Book




Macam cantik jer..macam comel jer..hehe
Note book 2014 daripada AS Beauty..
Dapatkan sekarang..:)

Wednesday, December 11, 2013

Set 3 in 1 Vitamin C




Ini bukan tiruan..
Bukan juga rebranding..
Ia adalah set 3 in 1 AS Beauty dengan Vitamin C Soap.
Same cream but different soap. Sesuai untuk kulit matang dan kering. Berfungsi untuk melembap dan menyegarkan kulit..
Kekal anggun bersama AS Beauty..Selamat tmencubaaa.:)

Sunday, November 24, 2013

Berita TV 9

19/11/2013
video

Ternyata AS Beauty tidak sama seperti yang lain..:)

Info lanjut BPFK-Cancellation of Notification of Cosmetic Products

Wednesday, November 13, 2013

BillBoard

WAA..SANTEKNYEE MAK JEMAH..HEE

13/11/13

Dengan ini AS Beauty membuktikan bahawa ia mampu bersaing dengan produk-produk yang seangkatan dengannya.:)

Kekal anggun dan menawan pastinya dengan AS Beauty..Memelihara Anugerah Ilahi, anda tidak akan menafikan keberkesanannya..InsyaAllah



BILLBOARD AS BEAUTY DI ALOR BELAT (HIGHWAY PLUS SEBELUM SUSUR KELUAR ALOR SETAR SELATAN)



BILLBOARD AS BEAUTY DI TRAFFIC LIGHT SIMPANG EMPAT TANDOP (TRAFFIC LIGHT SELEPAS TESCO ALOR SETAR SELATAN)

Semoga nama AS Beauty akan lebih dikenali di kalangan rakyat Malaysia..InsyaAllah

p/s: Terima kasih kepada para pengedar AS Beauty atas sokongan yang tak pernah padam.:)



Friday, November 8, 2013

Senarai Pengedar

Dapatkan Produk AS Beauty daripada pengedar AS Beauty berdekatan anda..:)


PENGEDAR KAWASAN

Ibu Pejabat (HQ) : 04-7592258

PERLIS


Arau : Anis (017-4706525)

Kangar 1 : Mahani (019-5517713)

Kangar 2 :Marliana (012-5674983)


KEDAH

Baling : Zaliha (013-4529242)

Tanah Merah : Noriza (013-4374455)

Jitra 1 : Adibah (017-5384101)

Jitra 2 : Kedai Rias (019-5751716)

Jitra 3 : Alia Hana (019-472877)

Jitra 4 : Normy (012-4322160)

Pendang : Fadzli (019-4759047)

Kuala Nerang : Ramlah (019-4963014)

Kulim : Yati (019-4981411)

Pendang : Fadzli (019-4759047)

Pokok Sena : Mahani (017-4438697)

Sik : Suzana (013-4008633)

Simpang Empat : Suriani (012-5500756)

Sungai Petani 1 : Faridah (019-4490629)

Sungai Petani 2 : Enny (012-5416535)


PULAU PINANG

Bukit Mertajam : Siti Rahayu (012-5905353)

Machang Bubuk : Nur Zalina (016-4576979)

Nibong Tebal : Siti Hajar (012-5906995)

Padang Serai : Azizah (012-6665094)

Permatang Rawa : Sakirah (012-4323557)

Sungai Ara : Fadzilah (017-4558237)


PERAK

Ipoh : Zakiah (013-5812356)

Bidor : Mazura (019-9491645)

Lumut : Salehah ( 012-7206149)

Manjung : Noraini (017-7036526)

Parit Buntar : Hafizalina (013-5314342)

Seri Iskandar : Hasniza(Ija) (012-4697267)

Simpang Pulai : Noryati (019-5292764)

Taiping : Norli (012-5629086)


SELANGOR

Balakong : Izakhair (012-2294957)

Batu Cave : Sakinah (012-6947504)

Bandar Baru Bangi : Pn. Reen (019-6685448)

Banting : Pn. Sueraya (019-3518019)

Bandar Kinrara : Izan (016-2860202)

Bandar Seri Putra : Zarina Sham (019-2706231)

Cheras : Pn. Rusilawati (0193484518)

Damansara : Cik Siti Rahmah (012-2777880)

Gombak : Pn. Yati (019-2609250)

Kajang : Puan Aisyah (012-2401600)
Kelana Jaya : Ernatuty (019-3809495)

Port Klang : Azlina (013-3358998)

Rawang : Diyana (019-7007507)

Shah Alam : Pn. Yati (013-6083600)

Serdang : Dallina (012-6872171)

Seri Kembangan : Idayu (016-2957272)

Seri Kembangan : Christ (012-3449623)

Semenyih : Madea (012-6787345)

Sungai Buloh : Pn. Azilah (019-2507953)

Sungai Besi : Semulus Sutera (012-2211879)


PUTRAJAYA

Precint 17 : Sarah Melisa (012-9890901)

Precint 5 : Marnilinie (012-8020004)

Precint 1 : Diana (012-2529858)


KUALA LUMPUR

Bandar Tun Razak : Saba Beauty (0126642843)

Cyberjaya : En. Yus (012-3660875)

Putra Perdana : Pn. Shaha (013-2067673)

KL (Sogo) : Suhana (013-9333681)

Taman Melati : Azmah Len (019-2398856)

Kampung Baru : Sayed Iskandar (019-3140585)


TERENGGANU

Kuala Terengganu 1 : Wan Badrudin (019-9054075)

Kuala Terengganu 2 : Syahida (013-2152195)

Batu Buruk/Kuala Ibai : (010-5773605)

Kemaman : En. Fazrul (014-8455333)


KELANTAN

Rantau Panjang : Kasmawati (013-9347374)

Pasir Mas : Lily (012-5744480)

Tanah Merah 1 : Mahani (019-9858005)

Tanah Merah 2 : Perniagaan Masryik (019-9392786)

Bachok : Noni (019-9101737)

Kota Bharu : Maslini (013-3730916)

Tuesday, October 22, 2013

Iklan di I-Sihat



Iklan di Majalah I- Sihat November 2013
Dapatkan di pasaran sekarang

Sunday, October 13, 2013

Iklan di Infiniti



Iklan di Majalah INFINITI keluaran November 2013

Dapatkan di pasaran sekarang!:)

Iklan Di HARMONI



Iklan di majalah HARMONI keluaran 15-31 Oktober 2013

Dapatkan di pasaran sekarang!:)

Saturday, October 5, 2013

PERHATIAN PERHATIAN!

Assalamualaikum..

Makluman kepada smua pengguna, AS Beauty akan keluar di ruangan iklan di dalam 3 majalah tempatan pada bulan Oktober dan November ini:

Oktober
Majalah Harmoni keluaran 15 Oktober 2013

November
Majalah I-Sihat dan Infiniti keluaran November 2013

Majalah HARMONI akan berada di pasaran dalam minggu ke-2 Oktober manakala Majalah I-SIHAT dan INFINITI akan berada di pasaran pada penghujung Oktober ini..

Sama-sama lah kita beli ye..he
Sekian terima kasih..:)

Thursday, September 19, 2013

HALAL


Beberapa orang pengguna As Beauty telefon menanyakan mengenai status halal AS Beauty. Tiada sebarang penarikan semula status halal bagi produk-produk AS Beauty sebaliknya syarikat sedang dalam proses mempebaharui status halal produk yang telah tamat tempoh (renew) pada 31/8/2013. Mohon maaf diatas kesulitan yang berlaku.

Sekian, terima kasih.

Tuesday, September 10, 2013

Iklan AS Beauty


Mingguan Wanita

AS Beauty kembali lagi dalam Mingguan Wanita dan Bandara!
Dapatkan sekarang di kedai berhampiran anda..:)


Mingguan Wanita keluaran 13-19 September (Minggu ke-3)



Iklan Majalah Bandara keluaran Ogos 2013

 


 


Attention!!



Assalamualaikum..
Pihak syarikat ingin memohon maaf bagi pihak syarikat percetakan kerana berlaku masalah kualiti pada kotak 3 in 1.

Tindakan telah diambil tetapi sebanyak 4000 unit kotak telah digunakan. Pihak syarikat sekali lagi memohon maaf di atas masalah yang berlaku.

Kepada para pengguna AS Beauty 3 in 1 tidak perlu ragu tentang keaslian barangan kerana ia masih original cuma masalah pada kualiti kotak sahaja..

Harap maklum..

Monday, September 9, 2013

Inner baru 3 in1 AS Beauty


Asslamualaikum.

Dalam masa yang terdekat ini, set 3 in 1 AS Beauty akan didatangkan  dengan rekaan inner yang baru.
Tujuan inner baru diperkenalkan supaya lebih kemas dan sabun tidak mudah terkeluar dari bekas. Barulah santek kannn..:)



Itu sahaja dari kami, diharapkan dengan pembaharuan ini akan memuaskan para pembeli dan kami sentiasa berusaha untuk memperbaiki kualiti barangan dari masa ke semasa. Terima kasih..:)

Monday, August 12, 2013

Gambar Baru AS Beauty


Gambar-gambar terbaru produk AS Beauty. Boleh didapati di page produk.



(Preview)

(Preview)

(Preview)


Bersekesempatan ini kami dari pihak AS Beauty mengucapkan Selmat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..:D





Sunday, July 21, 2013

Flyers Aromaterapi



Malay version


English version

Monday, July 15, 2013

Sampul raya!Sampul Raya! 2013



Dapatkannya daripada dealer2 berdekatan anda..:)

Monday, July 8, 2013

Video Mengenai AS Beauty 3 in 1 set


Klik link di bawah:


Untuk maklumat lanjut boleh layari :


Terima kasih kerana setia bersama As Beauty..:)

Sticker Terbaru Untuk Vitamin E AS Beauty



Tuesday, June 18, 2013

AS Beauty Soap



AS Beauty Soap kini dengan sticker baru..Akan berada di pasaran  xlama lagi..So jangan ingat tiruan pulak ye..:)

Wednesday, June 12, 2013

13/6/2013


Assalamualaikum..

Berita hari ini..




Gambar di atas diambil daripada sebuah group jualan langsung di facebook. Beliau menyatakan terdapat beberapa produk kosmetik yang telah diharamkan di Malaysia dan nama AS turut sama berada dalam list. Perkara ini telah menimbulkan kekeliruan di mana nama produk yang ditulis tidak penuh iaitu hanya di tulis AS dan dokumen yang disertakan juga telah dihitamkan pada bahagian yang paling penting iaitu nama produk. Pada kami perkara ini merupakan satu tuduhan, menimbulkan kekeliruan dan berbaur fitnah.

Sejak sekian lama syarikat menegaskan bahawa AS Beauty tidak menyerupai mana-mana produk kosmetik yang lain walaupun bentuk dan warna adalah sama. AS Beauty mempunyai ramuan dan bahan-bahan yang tersendiri dan tidak menyerupai mana-mana produk lain. 

As Beauty juga tidak tersenarai di dalam senarai kosmetik yang di haramkan di Malaysia. Untuk maklumat lanjut klik link di bawah.
Kenyataan Akhbar
juga boleh rujuk di sini BPFK

Monday, June 3, 2013

TERBARU!




 Minggu ini AS Beauty melangkah setapak lagi ke hadapan dengan melancarkan produk terbaru:

As Beauty Foundation
 
Bedak Asas As Beauty

- Digunakan selepas penggunaan krim siang

- Berfungsi menutup cela di wajah dengan menghasilkan tekstur kulit yang kelihatan gebu, halus dan mulus (flawless)

- Krim yang ringan dan lembut memudahkan sapuan pada wajah sekaligus memberikan sentuhan natural.

Terdapat dalam warna natural/beige.


Dapatkan sekarang. Hanya yang terbaik daripada kami..:)
Maklumat lanjut boleh layari facebook AS Beauty



Thursday, May 16, 2013

AS BEAUTY


Hari ini heboh di akhbar berita dan radio berkenaan produk kosmetik merbahaya di Malaysia. Alhamdulillah AS Beauty tidak tersenarai di dalam senarai yang dikeluarkan. Para  pengguna boleh mendapatkan pengesahan lanjut mengenai kelulusan KKM berkaitan dengan produk AS Beauty di NATIONAL PHARMACEUTICAL BUREAU.

3 in 1
Day cream:NOT101103272K
Night Cream:NOT101103172K
Soap E:NOT121006063K

Aromatherapy
Aromatherapy love oil:NOT130201980K
Aromatheapy body serum:NOT130201981K
Aromatherapy facial anti ageing:NOT130201982K

  1. first step layari national pharmaceutical bureau
  2. terdapat dua pilihan carian 'all registered product other than cosmetic' dan 'cosmetic product only'. Pilih cosmetic product only.
  3. pilih search by production registration number/notificatoin number
  4. masukkan number NOT dan klik 'search'
teruskan menyokongAS Beauty dan selamat mencuba..:)

Saturday, May 11, 2013

New flyers




Pihak syarikat telah mengeluarkan flyers baru bagi tahun 2013..:)

Sunday, April 28, 2013

Posto Postooo..



'Penangan hari ahad'....
Setiap hari ahad mesti banyak order yang nak kena pos sebab order untuk 2 hari terkumpul hantar dalam stu hari.. so kalu ada barang yg lewat smpai tu kami mohon maaf banyak2..mungkin pihak pos laju tak sempat untuk proses smuanya...

itu saja nukilan dari kami..terima kasih kerana setia bersama AS Beauty..:)


Monday, April 15, 2013

AS Beauty new facelift


Pihak syarikat telah membuat penambahbaikan dengan mengeluarkan facelift botol yang baru bagi krim malam dan krim siang untuk set percubaan dan besar. Ini bertujuan bagi mengelakkan daripada berlakunya peniruan/ciplak yang semakin banyak di pasaran. Botol 'limited edition' masih di pasaran(bergantung pada pengedar) dan dijangka habis selewat lewatnya hujung bulan ini.


Kandungan krim masih tetap sama iaitu 7 g untuk trial dan 15g untuk set besar. Harga juga tidak berubah iaitu RM 50 / RM 55 SS (trial) dan RM 120 / RM 125 SS (Set Besar).

-Yang berubah hanyalah penampilannya sahaja..
Terima kasihhhh...^.^

Tuesday, April 2, 2013

Contest Pemakaian Sebelum dan Selepas AS Beauty 2013


Pengumuman Pemenang Contes Sebelum dan Selepas AS Beauty 2013

Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Para pemenang bagi AS Beauty contest telah pun diumumkan tepat pada 1hb April yg lalu. Pihak syarikat berbesar hati mengumumkan para pemenang AS Beauty contest. Jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi berkongsi dengan kami dan tahniah diucapkan. Teruskan menyokong AS Beauty!..:)

-60% likes
-40% juri

Tempat Pertama

(848 likes)

NOR DAYANA


Bismillahirrahmanirrahim..

Saya Nor Dayana , telah mengunakan As Beauty genap 1 tahun.. Alhamdulillah.. setia sy bersama produk ini kerana yakin dgn KEBERKESANAN TANPA RAGU, kerana awal pemakaian selama 2 minggu, kesan2 yg di ceritakan, sy telah alaminya sendiri..

SEBELUM ---> Kulit muka gelap + Burn + Kusam